Наступного тижня «Мюзік радіо» змінює формат на «радіо на замовлення»

21 Жовтня 2009
12060
21 Жовтня 2009
17:07

Наступного тижня «Мюзік радіо» змінює формат на «радіо на замовлення»

12060
Наступного тижня «Мюзік радіо» змінює формат на «радіо на замовлення»

Радіомережа «Мюзік радіо» наступного тижня змінює формат. Про це ТК повідомив генеральний продюсер Business Radio Group Анатолій Євтухов.

 

За його словами, замість джазової «Мюзік радіо» стане «попсовою». «Ми робимо радіо, яке мовитиме 24 години на добу за замовленнями слухачів. Це новий формат для нас», - розповів пан Євтухов. При цьому, позивні мережі не змінюватимуть.

 

Причину відмови від джазової спрямованості він пояснює недоцільністю існування в одному холдингу двох станцій, що конкурують між собою. «Тримати в групі дві джазові станції немає сенсу. Ми не відмовляємося від джазу - у нас залишається "Ренесанс"», - пояснив генеральний продюсер.

 

Зазначимо, що «Мюзік радіо» володіє більшою мережею, ніж «Ренесанс». Бренд «Ренесанс» присутній у Дніпропетровську та Києві і, за словами пана Євтухова, не планує розширюватися. ТОВ «Мюзік радіо» володіє двома ліцензіями на мовлення в Києві на частоті 101,5 МГц і в Дніпропетровську на частоті 88,5 МГц. У липні на конкурсі компанія виграла чотири нові частоти в Судаку, Сєвєродонецьку, Кам'янці-Подільському та Ніжині.

 

«Мюзік радіо» з 2000 року мовила у форматі Easy Listening (легка музика). З 2004 року компанія належала «Українському медіахолдингу». У травні стало відомо, що Business Radio Group придбала в УМХ «Мюзік радіо» і станція припиняє існування як бренд. Газеті «КоммерсантЪ» Анатолій Євтухов розповів, що на хвилях «Мюзік радіо» з'явиться інформаційна станція. Однак повного переформатування не відбулося: в компанії тільки створили інформаційну службу, а в ефірі побільшало інформаційних випусків. Згодом пан Євтухов заявляв, що «Мюзік радіо» не змінюватиме формату.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12060
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду