Перший національний запускає політичне шоу, футбольний проект Шустера та ранкове шоу «Легко бути жінкою»

6 Серпня 2009
23037
6 Серпня 2009
16:43

Перший національний запускає політичне шоу, футбольний проект Шустера та ранкове шоу «Легко бути жінкою»

23037
Перший національний запускає політичне шоу, футбольний проект Шустера та ранкове шоу «Легко бути жінкою»

У новому сезоні Перший національний запустить три нові проекти. Про це ТК повідомили у прес-службі телеканалу.

 

За словами президента Національної телекомпанії Василя Ілащука, з вересня на каналі виходитиме футбольне шоу з Савіком Шустером. Раніше ТК повідомляла про плани продакшн-компанії Савіка Шустера виробляти футбольний проект для Першого національного. Проект транслюватиметься щонеділі о 21.30.

 

Окрім цього, до виборів канал планує запустити нове політичне ток-шоу. «Створення політичного ток-шоу зумовлено наближенням передвиборної президентської кампанії. Ми добре розуміємо, що наших глядачів цікавитимуть політичні події, думки. Тому Перший національний має задовольнити таку цікавість», - каже Василь Ілащук. За його словами, шоу вийде у вечірньому праймі. Подробиць проекту пан Ілащук не розголошує.

 

Третім новим проектом стане ранкова програма під умовною назвою «Легко бути жінкою». ТК вже повідомляла, що її вестимуть Юлія Савостіна, Яніна Соколова та Дарія Трегубова.

 

«Це цікава, абсолютна нова програма для жінок, яка не має аналогів на українському телебаченні. Враховуючи досвід інших українських каналів, ми вирішили спробувати створити саме жіночу програму, і сподіваємося, вона знайде свого глядача», - зауважив Василь Ілащук, розказуючи про особливості нового проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23037
Читайте також
16.09.2009 09:10
Отар Довженко
24 504
14.07.2009 08:40
Тамара Метерчук
24 157
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Любопытный
5347 дн. тому
Говорят про кризис, а в студии программы для теток мебель типа под старину из натурального дерева, кухня за пару десятков тысяч европейских рублей, экслюзивный реквизит! Ваще полный звездец!
Ылащук
5348 дн. тому
Керманич Першого національного в повній красі показав свою ницість. На "Культурний фронт" грошей нема, гарного ефірного часу немає. А для цього вилупка Швондера-шустєра - пліз недільний ефір! Політичне ток-шоу перед виборами бач готують! Мабуть і читатиме підводки з папірця САМ Big Вася? Може йому Савік підказав як грамотно зрубити бабла з учасників цього видовиська? Як тут не згадати Миколу Рябчука! Хахлізм, свиноподібне хуторянство і невивітрювана захланність!
Алегарф
5348 дн. тому
Звучит как ранкове шоу для женщин лёгкого поведения : ) "Доброго ранку! Итак, начнём с астрологического прогноза на сегодняшний вечер..."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду