Комітет свободи слова відклав слухання звіту Нацради

14 Травня 2009
34876
14 Травня 2009
12:28

Комітет свободи слова відклав слухання звіту Нацради

34876
Комітет свободи слова відклав слухання звіту Нацради

Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації переніс слухання звіту діяльності Національної ради з питань телебачення і радіомовлення за 2008 рік із 14-го на 20 травня 2009 року.

 

Це рішення не було  пов'язане ні з перервою в пленарних засіданнях Верховної Ради до 15 травня, ні з проханням членів Національної ради про відстрочку розгляду цього питання. Нацрада звернулася до профільного парламентського комітету з проханням перенести звіт Нацради в зв'язку виборами нового голови. Це «Детектор медіа» підтвердила голова комітету Ганна Герман.

 

«Таке звернення є, але не воно стало причиною перенесення звіту. Просто декілька членів нашого комітету зараз у відрядженні, тому у нас немає кворуму. Якби кворум був, то ми б це питання розглянули вже сьогодні», - сказала Ганна Герман.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34876
Читайте також
18.12.2009 12:20
Микола Гриценко
, для «Детектор медіа»
50 933
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5465 дн. тому
Прошу затвердити звіт! І прийняти до відома Заходи щодо розвитку телерадіоінформаційного простору!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду