Компанія «Савік Шустер Студіос», ІРТА та English Club TV вступили до НАМ

16 Лютого 2009
17155
16 Лютого 2009
12:36

Компанія «Савік Шустер Студіос», ІРТА та English Club TV вступили до НАМ

17155
Компанія «Савік Шустер Студіос», ІРТА та English Club TV вступили до НАМ
Наприкінці минулого – на початку 2009 року до Незалежної асоціації телерадіомовників увійшли шість нових організацій: ТзОВ «Англійський клуб ТБ» (супутниковий канал English Club TV), Дніпропетровськ; ТОВ Незалежна телерадіокомпанія «ІРТА», Луганськ; ОО «Луганське кабельне телебачення» («ЛКТ»), Луганськ; Обласний Центр естетичного виховання  («ТВ-Ізмаїл»), Ізмаїл Одеської обл.; ДП «Телекомпанія РТВ» ТОВ «Телерадіокомпанія «Ровеньківські канали телевіщання» («РТВ»), Ровеньки Луганської обл. і студія продакшн ТзОВ «Савік Шустер Студіос», Київ.
 
Виконавчий директор НАМ Катерина М’ясникова заявила, що асоціація рада вітати нових членів, кожен з яких  для НАМ є важливим і цінним. «Ми будемо підтримувати кожну з цих компаній і сподіваємося, що участь в асоціації відкриють більше можливостей для їх бізнесу», – цитує прес-служба НАМ пані М’ясникову.
 
«Окрім інформаційної підтримки, членство в НАМ дозволяє нашій Студії отримувати юридичну та інформаційну допомогу у проблемних ситуаціях, пов’язаних із застосуванням не завжди однозначного національного законодавства. Для нас важливо, що таку допомогу ми завжди отримуємо своєчасно і адекватність даних нам рекомендацій вже неодноразово  підтверджувалась практично», – зазначив засновник «Савік Шустер Студіос» Савік Шустер. Нагадаємо, компанія була зареєстрована Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення як суб’єкт інформаційної діяльності 3 вересня 2008 року. «Савік Шустер Студіос» виробляє програму «Шустер live» на замовлення телеканалу «Україна».
 
Довідка:
Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) – найбільше галузеве об’єднання недержавних теле- та радіокомпаній з усіх регіонів України, яке нині нараховує близько 100 членів. Асоціація була зареєстрована 27 липня 2000 року, а з січня 2001 – стала всеукраїнською. У вересні 2001 року НАМ прийнято до асоційованих членів NAB (Національної асоціації  телерадіомовників США).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду