Нацрада зареєструвала «Савік Шустер Студіос»

3 Вересня 2008
35860
3 Вересня 2008
15:40

Нацрада зареєструвала «Савік Шустер Студіос»

35860
Нацрада зареєструвала «Савік Шустер Студіос»
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 3 вересня зареєструвала ТОВ «Савік Шустер Студіос», м. Київ, як суб’єкта інформаційної діяльності. Отримання реєстрації, як стало відомо «Телекритиці», було необхідне продакшн-компанії Савіка Шустера для того, щоб її співробітники могли користуватись правами, гарантованими журналістам (працівникам ЗМІ).
 
У свідоцтві, яке має бути видане компанії після сплати реєстраційного збору (5 неоподаткованих мінімумів), буде вказано вид діяльності «студія-виробник», офіційний логотип: Savik Shuster Studios; а також програмні цілі компанії: діяльність у сфері телебачення і радіомовлення; рекламна діяльність, виробництво та розповсюдження фільмів, дослідження кон’юнктури ринку та виявлення суспільної думки.
 
Засновником і генеральним директором ТОВ «Савік Шустер Студіос» є Ноздря Вадим Ігорович, громадянин України.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35860
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дим шас не но УЕФА - Украину доразворовывань надо)))
5714 дн. тому
Николай
5715 дн. тому
Удачи.Савик!
Дмитрий
5715 дн. тому
Савик, если читаешь комментарии, у такого человека как я есть предложение сделать проэкт про UEFA Euro 2012, домен наилучший www.UEFAEuro2012.com.ua, моя почта: site@nu-ns.com.ua
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду