detector.media
16.02.2009 12:36
Компанія «Савік Шустер Студіос», ІРТА та English Club TV вступили до НАМ
Наприкінці минулого – на початку 2009 року до Незалежної асоціації телерадіомовників увійшли шість нових організацій: ТзОВ «Англійський клуб ТБ» (супутниковий канал English Club TV), Дніпропетровськ; ТОВ Незалежна телерадіокомпанія «ІРТА», Луганськ; ОО «Луганське кабельне телебачення» («ЛКТ»), Луганськ; Обласний Центр естетичного виховання  («ТВ-Ізмаїл»), Ізмаїл Одеської обл.; ДП «Телекомпанія РТВ» ТОВ «Телерадіокомпанія «Ровеньківські канали телевіщання» («РТВ»), Ровеньки Луганської обл. і студія продакшн ТзОВ «Савік Шустер Студіос», Київ.
 
Виконавчий директор НАМ Катерина М’ясникова заявила, що асоціація рада вітати нових членів, кожен з яких  для НАМ є важливим і цінним. «Ми будемо підтримувати кожну з цих компаній і сподіваємося, що участь в асоціації відкриють більше можливостей для їх бізнесу», – цитує прес-служба НАМ пані М’ясникову.
 
«Окрім інформаційної підтримки, членство в НАМ дозволяє нашій Студії отримувати юридичну та інформаційну допомогу у проблемних ситуаціях, пов’язаних із застосуванням не завжди однозначного національного законодавства. Для нас важливо, що таку допомогу ми завжди отримуємо своєчасно і адекватність даних нам рекомендацій вже неодноразово  підтверджувалась практично», – зазначив засновник «Савік Шустер Студіос» Савік Шустер. Нагадаємо, компанія була зареєстрована Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення як суб’єкт інформаційної діяльності 3 вересня 2008 року. «Савік Шустер Студіос» виробляє програму «Шустер live» на замовлення телеканалу «Україна».
 
Довідка:
Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) – найбільше галузеве об’єднання недержавних теле- та радіокомпаній з усіх регіонів України, яке нині нараховує близько 100 членів. Асоціація була зареєстрована 27 липня 2000 року, а з січня 2001 – стала всеукраїнською. У вересні 2001 року НАМ прийнято до асоційованих членів NAB (Національної асоціації  телерадіомовників США).
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY