English Club TV запускає проект Business Module

6 Листопада 2009
7032
6 Листопада 2009
09:19

English Club TV запускає проект Business Module

7032
English Club TV запускає проект Business Module

Телеканал English Club TV почав розробляти новий щоденний проект під назвою Business Module. Як повідомляється у релізі каналу, проект буде навчальним, інформаційно-пізнавальним. Він спрямований на людей, що зацікавлені в кар'єрному зростанні.

 

«Ежедневно в эфире English Club TV будут освещаться вопросы, касающиеся бизнеса, сфер экономики и финансов. Телезрители смогут услышать комментарии иностранных специалистов, ознакомиться с деловой лексикой, нюансами бизнес-этикета. Вместе с участниками Business Modul», зрители ознакомятся с основными аспектами правильного ведения бизнеса, изучат нюансы менеджмента и маркетинга, а также получат возможность применить на практике советы, полученные от специалистов», - повідомляє телеканал.

 

У рамках проекту створюється кілька програм: Say it right! Business (історія бізнес-термінології), Full contact Business (конкретні діалоги та ситуації з ділової тематики), Way to success (тренінги з кар'єрного росту), Business Words (ділова лексика).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду