НАМ просить РНБОУ все-таки провести засідання щодо цифрового та суспільного мовлення

3 Липня 2009
6223
3 Липня 2009
15:37

НАМ просить РНБОУ все-таки провести засідання щодо цифрового та суспільного мовлення

6223
НАМ просить РНБОУ все-таки провести засідання щодо цифрового та суспільного мовлення

Незалежна асоціація телерадіомовників  (НАМ) звернулась до Президента України Віктора Ющенко, прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко та секретаря Ради національної безпеки і оборони України Раїси Богатирьової із проханням провести якомога скоріше засідання РНБОУ щодо проблем цифрового та суспільного мовлення та надати можливість взяти участь у цьому засіданні представникам загальнонаціональних та регіональних телекомпаній.

 

Як відомо, таке засідання мало відбутися 26 червня, однак в останній момент його було перенесено із невідомих причин.

 

Текст звернення наводимо повністю.

 

Віктору Ющенку

Юлії Тимошенко

Раїсі Богатирьовій

 

Шановні панове!


 Незалежна асоціація телерадіомовників висловлює  Вам свою повагу та хоче підтримати проведення спеціального засідання Ради національної безпеки та оборони України, присвяченого проблемам впровадження цифрового телебачення в Україні та створення системи суспільного мовлення.

 

Ці два  питання на сьогодні є найбільш актуальними для галузі електронних ЗМІ, оскільки від ефективності їх вирішення залежить не тільки подальший розвиток індустрії та конкурентоздатність українських телекомпаній, але й інформаційна безпека нашої держави та забезпечення плюралізму думок у суспільстві.

 

Ми вважаємо великим здобутком, що до підготовки цього засідання, яке було заплановано на кінець червня 2009 року, були залучені представники індустріальних об'єднань та громадськості, а також знані медіа експерти. Безсумнівно, лише за умови залучення всіх зацікавлених сторін можливо виробити найбільш ефективні шляхи вирішення поставлених питань.

 

З огляду на все зазначене вище просимо провести у найстисліший строк засідання РНБО щодо цифрового та суспільного мовлення. Також просимо надати можливість взяти участь у цьому засіданні представникам загальнонаціональних та регіональних телекомпаній.

 

 З повагою,

 Катерина  М'ясникова,

 виконавчий  директор НАМ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6223
Читайте також
29.04.2009 17:51
Мар'яна Закусило
42 327
05.02.2009 08:32
Катерина М'ясникова
, для «Детектор медіа»
20 076
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду