31 жовтня у «Свободі на Інтері» зустрінуться Ющенко, Тимошенко і Яценюк

30 Жовтня 2008
25066
30 Жовтня 2008
13:53

31 жовтня у «Свободі на Інтері» зустрінуться Ющенко, Тимошенко і Яценюк

25066
31 жовтня у «Свободі на Інтері» зустрінуться Ющенко, Тимошенко і Яценюк

31 жовтня о 21.30  на телеканалі «Інтер» вийде спецвипуск програми «Свобода на Інтері», для участі в якому запрошені перші особи держави. Цю інформацію, яку «Детектор медіа» дізналась із власних джерел, підтвердила прес-служба каналу.

 

У студії дискутуватимуть Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Володимир Стельмах, керівники провідних українських банків, представники економічного блоку уряду та лідери парламентських фракцій. Темою програми буде фінансова криза в Україні та плани і бачення шляхів виходу з неї, які є зараз у кожного з ключових гравців української політики. 

У прес-службі Президента України повідомили, що Віктор Ющенко отримав запрошення і дав свою згоду на участь у проекті. За словами прес-секретаря Юлії Тимошенко Марини Сороки, прем’єр отримала запрошення на програму. Щодо рішення пані Тимошенко щодо участі в програмі прес-секретар відповіла: «Принципових заперечень немає».
 
За інформацією джерел «ТК», на ефір був запрошений і лідер опозиції. Прес-секретар Віктора Януковича Денис Іванеско не підтвердив і не спростував факту отримання запрошення, проте зауважив, що зараз лідер Партії регіонів хворіє, і це може вплинути на його рішення. За інформацією джерел «ТК» у Партії регіонів, через застуду Віктор Янукович схильний відмовитись від участі в програмі.
 
У наступну п’ятницю «Свобода на Інтері» повернеться до свого звичного формату – її вестиме Юрій Луценко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25066
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
greta
5664 дн. тому
Іван Неживий // 31.10.2008 12:11:25 А чи могли б ви уявити щось подібне за режиму Кучми? Ну, при Кучме мы и не такое видели. Например, как журналисты в центре Киева исчезали бесследно. Как два Кучмины президентские срока превратились в один. Как в Европе меняли алфавит, чтобы лидерам ведущих стран не пришлось рядом с наши Данилычем сидеть. А ещё он официанток в иноземных ресторанах любил по попкам хлопать. Так что - всё было - и слёзы, и смех сквозь слёзы, и глухая злость. Не вспоминайте о нём, на ночь глядя.
Іван Неживий
5664 дн. тому
А чи могли б ви уявити щось подібне за режиму Кучми?
ага
5664 дн. тому
ага придет, андреевич. вот только бабла на межбанке рубонет по легкому для выборов, и тут тже придет, рассказывать, как они страну типа "спасают". Схему ж взяли самую примитивную. Подняли ставку рефинансирования НБУ, гривну обвалили, сбросили на межбанке пару миллиардов долларов по курсу 7, а теперь уже второй день обменки банки валюту вообще не принимают - ибо приказ получили. потом помаранчевые опустят курс доллара до 6, сбросят накошеную гривну, вернут свое и разница - - вуаля, баблос на выборы..... кросавчег иблин.
Юленька
5665 дн. тому
А вы не подеретесь, а я не подстрекатель!!!))))
Янукович
5665 дн. тому
Все нормально, Витя. Пойдем вместе.
Интересуюсь
5665 дн. тому
А кто будет ведущим? А то я Интер не смотрю, рекламу этого выпуска не видела. Сам выпуск тоже смотреть не собираюсь, но интересно.
Ющенко
5665 дн. тому
Я один, без Вити не пойду! Я ее боюсь!!
Jwtyrf
5665 дн. тому
Пригласить - еще не значит придти.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду