detector.media
30.10.2008 13:53
31 жовтня у «Свободі на Інтері» зустрінуться Ющенко, Тимошенко і Яценюк

31 жовтня о 21.30  на телеканалі «Інтер» вийде спецвипуск програми «Свобода на Інтері», для участі в якому запрошені перші особи держави. Цю інформацію, яку «Детектор медіа» дізналась із власних джерел, підтвердила прес-служба каналу.

 

У студії дискутуватимуть Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Володимир Стельмах, керівники провідних українських банків, представники економічного блоку уряду та лідери парламентських фракцій. Темою програми буде фінансова криза в Україні та плани і бачення шляхів виходу з неї, які є зараз у кожного з ключових гравців української політики. 

У прес-службі Президента України повідомили, що Віктор Ющенко отримав запрошення і дав свою згоду на участь у проекті. За словами прес-секретаря Юлії Тимошенко Марини Сороки, прем’єр отримала запрошення на програму. Щодо рішення пані Тимошенко щодо участі в програмі прес-секретар відповіла: «Принципових заперечень немає».
 
За інформацією джерел «ТК», на ефір був запрошений і лідер опозиції. Прес-секретар Віктора Януковича Денис Іванеско не підтвердив і не спростував факту отримання запрошення, проте зауважив, що зараз лідер Партії регіонів хворіє, і це може вплинути на його рішення. За інформацією джерел «ТК» у Партії регіонів, через застуду Віктор Янукович схильний відмовитись від участі в програмі.
 
У наступну п’ятницю «Свобода на Інтері» повернеться до свого звичного формату – її вестиме Юрій Луценко.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY