Зміна умов співпраці з «Пріоритетом» принесла НТКУ додаткові 2-3 мільйони гривень

25 Липня 2008
18640
25 Липня 2008
16:17

Зміна умов співпраці з «Пріоритетом» принесла НТКУ додаткові 2-3 мільйони гривень

18640
Зміна умов співпраці з «Пріоритетом» принесла НТКУ додаткові 2-3 мільйони гривень
Унаслідок зміни умов співпраці з сейлз-хаузом «Відео Інтернешнл - Пріоритет» та нової політики у галузі реклами та спонсорства Перший національний отримав на 2-3 мільйони гривень більше, ніж раніше. Про це в інтерв’ю «ТК» розказав віце-президент Національної телекомпанії України Михайло Кобля.
 
Нагадаємо, права на продаж рекламного часу на Першому національному належать НТКУ та «Пріоритету». До березня 2008 року «Пріоритет» мав право продавати 87,5% всього рекламного часу телекомпанії, решту НТКУ реалізовувала самостійно.
 
«Наша нова команда вирішила змінити умови співпраці з «Пріоритетом». По-перше, ми змінили відсоток часу, який телекомпанія має право продавати: це вже не 12%, а 25%, - зазначив пан Кобля. - По-друге, тепер кожна зі сторін має право заходити на «половину» іншої: якщо ми продали свої 25%, то заходимо на територію «Пріоритету», якщо вони мають вільний час. Такі саме права має і «Пріоритет». Тепер ми можемо продавати хоч усі 100%».
 
 За його словами, тепер «на рахунки НТКУ надходить приблизно на 2-3 мільйони гривень більше, ніж раніше». Також пан Кобля повідомив, що найближчим часом НТКУ не планує припиняти співпрацю з «Пріоритетом»: «Немає сенсу розривати контракт, оскільки «Пріоритет» - достатньо серйозна компанія, і зараз робота з ним нас ні в чому не обмежує».
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18640
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду