detector.media
25.07.2008 16:17
Зміна умов співпраці з «Пріоритетом» принесла НТКУ додаткові 2-3 мільйони гривень
Унаслідок зміни умов співпраці з сейлз-хаузом «Відео Інтернешнл - Пріоритет» та нової політики у галузі реклами та спонсорства Перший національний отримав на 2-3 мільйони гривень більше, ніж раніше. Про це в інтерв’ю «ТК» розказав віце-президент Національної телекомпанії України Михайло Кобля.
 
Нагадаємо, права на продаж рекламного часу на Першому національному належать НТКУ та «Пріоритету». До березня 2008 року «Пріоритет» мав право продавати 87,5% всього рекламного часу телекомпанії, решту НТКУ реалізовувала самостійно.
 
«Наша нова команда вирішила змінити умови співпраці з «Пріоритетом». По-перше, ми змінили відсоток часу, який телекомпанія має право продавати: це вже не 12%, а 25%, - зазначив пан Кобля. - По-друге, тепер кожна зі сторін має право заходити на «половину» іншої: якщо ми продали свої 25%, то заходимо на територію «Пріоритету», якщо вони мають вільний час. Такі саме права має і «Пріоритет». Тепер ми можемо продавати хоч усі 100%».
 
 За його словами, тепер «на рахунки НТКУ надходить приблизно на 2-3 мільйони гривень більше, ніж раніше». Також пан Кобля повідомив, що найближчим часом НТКУ не планує припиняти співпрацю з «Пріоритетом»: «Немає сенсу розривати контракт, оскільки «Пріоритет» - достатньо серйозна компанія, і зараз робота з ним нас ні в чому не обмежує».
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY