Стецькив: «Эра» должна уйти на свою частоту

30 Серпня 2005
784
30 Серпня 2005
16:03

Стецькив: «Эра» должна уйти на свою частоту

784
Стецькив: «Эра» должна уйти на свою частоту
Руководитель Национальной телекомпании Украины Тарас Стецькив считает, что после 2007 года телеканал «Эра» должен уйти на свою частоту. Об этом он заявил во время онлайн-конференции на ForUm’e.

Отвечая на вопрос, планируется ли разделение "УТ-1" и «Эры», Стецькив сказал: «Это ненормально, что у меня на канале "Эрой" занято время с 6 до 9 утра, потом 23 до 01 с лишним, а кроме того, с 13 до 14, в обеденное время, согласно решению Госкомтелерадио в 12 областях "УТ-1" перекрывают местные телекомпании. В таких условиях невозможно делать полноценный телевизионный продукт. Но у "Эры" лицензия до 2007 года, и мы вынуждены сосуществовать с ней, и поэтому в ближайшее время мы внесем руководству этой телекомпании свои предложения по поводу интеграции эфирного времени. Но после 2007 года "Эра" должна уйти на свою частоту».

"По поводу футбола, мы действительно хотим, начиная с 2006 года транслировать футбол, как мега событие по лучшим европейским стандартам. Пример НТВ в этом отношении нам также очень подойдет. Это будут лучшие матчи и лучшие комментаторы. То же самое можно сделать и с баскетболом",- сообщил Стецькив.

ForUm

Читайте також:

Україні потрібні щонайменше 2 національних канали

НТКУ чекає не скорочення, а „оптимізація”, а ще - збільшення фінансування

Ющенко нагородив керівника УТ-1 і журналіста "5 каналу"

Тарас Стецьків залишається президентом НТКУ

Глава держави провів зустріч з президентом НТКУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
784
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду