detector.media
06.09.2005 19:52
Андрій Шевченко, віце-президент НТКУ: „Прізвища „парашутистів”, яких мають десантувати на канал, мене зовсім не надихають”
З заяви президента НТКУ Тараса Стецьківа, яке оприлюднила сьогодні „Детектор медіа”, стало ясно: якщо Президент України не поділятиме точку зору тих, хто ратує за створення на базі УТ-1 Суспільного телебачення, то „ керівництво держави повинне обрати інший менеджмент”. Тобто відставка Стецьківа цілком реальна. А чи залишиться на НТКУ нова команда, яка, повіривши у можливість реформ на телебаченні, прийшла на Перший національний відразу після Помаранчевої революції? З цим запитанням „ТК” звернулася до віце-президента телекомпанії Андрія Шевченка.

„Для команди, яка зараз зібралася на Першому каналі, це момент істини, - зазначив він . - І це не питання персоналій, а питання підходів. Якщо влада дає можливість каналу рости, я вважатиму честю бути частиною цього проекту. Якщо ні – залишатися тут сенсу не буде. Піду сам і радитиму зробити це друзям.

Тарас Стецьків був змушений написати заяву про відставку у момент, коли НТКУ якраз запускає дуже серйозні зміни. Нова ефірна сітка, новий дизайн, нові програми – це те, до чого ми готувалися пів-року, і те, що зараз повинно дати швидкі результати. Тому у разі відставки Тараса, думаю, цілком логічно, що ці зміни має продовжити людина з його команди.

Ті прізвища, які називають у якості можливих „парашутистів”, яких мають десантувати на канал, мене зовсім не надихають. Думаю, це слабкі, програшні варіанти.

Особисто я хочу виконати те завдання, заради якого я і збирав команду на Першому каналі, - популярний, впливовий, достойний канал, який працює за стандартами суспільного мовлення. Якщо не вставлятимуть палки в колеса...“

“Детектор медіа”

Читайте також:

Тарас Стецьків: "Мене запросили на УТ-1 як кризового менеджера"

Ірина Геращенко: "Щодо бази створення Суспільного ТБ – то це для Президента питання дискусії".

Ірина Геращенко: база створення суспільного мовлення для Віктора Ющенка залишається питанням

Первым каналом хотят забивать пропагандистские гвозди?

Прес-служба НТКУ: „Стецьків та його команда продовжують працювати”

Олег Панюта не вірить у відставку Стецьківа i йти з Першого Національного не збирається

"Фізично заяву про відставку Тарас Стецьків не подавав", - стверджує Андрій Шевченко

Стецькив ушел с поста главы НТКУ

Стецьків піде з УТ-1, якщо Ющенко не виявить волю

Цілісність Першого каналу треба відновити, вважає Тарас Стецьків

Що стоїть за проектом створення «українського телевізійного каналу територіальних громад»?

"Остальные телеканалы будут скакать от радости"

Стецькив: «Эра» должна уйти на свою частоту

Україні потрібні щонайменше 2 національних канали

Первый канал: ревизия прошлого и… будущего?
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY