Ющенко ледь не викинув телефон свого сина

27 Липня 2005
754
27 Липня 2005
11:23

Ющенко ледь не викинув телефон свого сина

754
Ющенко ледь не викинув телефон свого сина
Син президента Віктора Ющенка Андрій повідомив, що розмова з батьком після публікацій на "Українській правді" була досить жорсткою, повідомляє УП.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Україна молода", частина якого опублікована в середу.

"Звичайно, я "отримав" за міліцію, за порушення правил... " – сказав він.

"Коли ми зустрілися з батьком після всіх цих гучних справ, він узяв у руки той телефон (апарат Vertu) і зробив рух, ніби викидає його. Хотів побачити мою реакцію", - розповів Андрій.

"Чесно кажучи, шкода, з одного боку, тому що це подарунок, дорогий спогад про людину, яка була зі мною, коли більшість відверталися. Маю на увазі — під час революції. Напевне, я його просто покладу дома", - сказав він.

В той же час, газета "Сьогодні" зазначає, що Ющенко молодший порушив закон, коли керував машиною з чеськими номерами в Україні у відсутності її власника.

Якщо машина належить самому Андрію і куплена ним за кордоном, за словами експерта одного зі столичних МРЕО, у такому випадку машину обов'язково треба було растаможить і до закінчення терміну, зазначеного в митних документах, поставити на облік у нашому ДАІ та одержати українські номери й техпаспорт.

За словами експерта, тимчасовий ввіз машини в нашу країну і використання її з "імпортними" номерами для громадян України виключені.

Якщо BMW M6 належить іноземцю, власник може його ввезти в Україну тимчасово на строк до двох місяців, не міняючи номерів, після чого зобов'язаний повернути машину за кордон. Якщо так проробляти багаторазово, те це є схема для відхилення від сплати митних й інших зборів.

Проте, за словами експерта, за законом власник не може таку машину в Україні продати, не може й передати її іншій особі в керування й тим більше не може здати її в оренду, як у тім намагався переконати журналістів Віктор Ющенко.

"Українська правда"

Читайте також:

Президент готовий до дискусії з журналістами

Прем’єр Юлія Тимошенко закликає журналістів та політиків вибачати один одного

БЕЗ ПОДВІЙНИХ СТАНДАРТІВ

Шуфрич выступает против того, чтобы личная жизнь политиков и их семьи становились предметом политического обсуждения

Звернення Мирослави Гонгадзе і Сергія Шолоха до Президента України

Запитaння „ТК”: Як ви оцінюєте реакцію Віктора Ющенка на публікації в «Українській правді» щодо його сина, Андрія? Поясніть вашу точку зору? Яка б реакція, на вашу думку, була б оптимальною – наявна чи якась інша?

Мыкола Вересень: Реакция журналистов на критику Ющенко слишком жесткая

ВИМОГА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЮЩЕНКА

Лист Віктора Ющенка до "Української правди"

Лубченко: Ющенко дал карт-бланш чиновникам, которые грубят журналистам

Особенности Украинской правды

ЮЩЕНКО ВЛАСНОРУЧ СТВОРИВ СОБІ ПРОБЛЕМУ

Віктор Ющенко про скандал з сином: "Перед мордою того журналіста постав той рахунок, а потім піди в суд!"

Запитання «ТК»: - Протягом двох днів жоден iз телеканалів не повідомив своїх глядачів про скандал у зв'язку з публікацією „Української правди” щодо любові сина Ющенка до дорогих машин, ресторанів, вин тощо. Як ви вважаєте, чому?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
754
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду