detector.media
27.07.2005 11:23
Ющенко ледь не викинув телефон свого сина
Син президента Віктора Ющенка Андрій повідомив, що розмова з батьком після публікацій на "Українській правді" була досить жорсткою, повідомляє УП.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Україна молода", частина якого опублікована в середу.

"Звичайно, я "отримав" за міліцію, за порушення правил... " – сказав він.

"Коли ми зустрілися з батьком після всіх цих гучних справ, він узяв у руки той телефон (апарат Vertu) і зробив рух, ніби викидає його. Хотів побачити мою реакцію", - розповів Андрій.

"Чесно кажучи, шкода, з одного боку, тому що це подарунок, дорогий спогад про людину, яка була зі мною, коли більшість відверталися. Маю на увазі — під час революції. Напевне, я його просто покладу дома", - сказав він.

В той же час, газета "Сьогодні" зазначає, що Ющенко молодший порушив закон, коли керував машиною з чеськими номерами в Україні у відсутності її власника.

Якщо машина належить самому Андрію і куплена ним за кордоном, за словами експерта одного зі столичних МРЕО, у такому випадку машину обов'язково треба було растаможить і до закінчення терміну, зазначеного в митних документах, поставити на облік у нашому ДАІ та одержати українські номери й техпаспорт.

За словами експерта, тимчасовий ввіз машини в нашу країну і використання її з "імпортними" номерами для громадян України виключені.

Якщо BMW M6 належить іноземцю, власник може його ввезти в Україну тимчасово на строк до двох місяців, не міняючи номерів, після чого зобов'язаний повернути машину за кордон. Якщо так проробляти багаторазово, те це є схема для відхилення від сплати митних й інших зборів.

Проте, за словами експерта, за законом власник не може таку машину в Україні продати, не може й передати її іншій особі в керування й тим більше не може здати її в оренду, як у тім намагався переконати журналістів Віктор Ющенко.

"Українська правда"

Читайте також:

Президент готовий до дискусії з журналістами

Прем’єр Юлія Тимошенко закликає журналістів та політиків вибачати один одного

БЕЗ ПОДВІЙНИХ СТАНДАРТІВ

Шуфрич выступает против того, чтобы личная жизнь политиков и их семьи становились предметом политического обсуждения

Звернення Мирослави Гонгадзе і Сергія Шолоха до Президента України

Запитaння „ТК”: Як ви оцінюєте реакцію Віктора Ющенка на публікації в «Українській правді» щодо його сина, Андрія? Поясніть вашу точку зору? Яка б реакція, на вашу думку, була б оптимальною – наявна чи якась інша?

Мыкола Вересень: Реакция журналистов на критику Ющенко слишком жесткая

ВИМОГА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЮЩЕНКА

Лист Віктора Ющенка до "Української правди"

Лубченко: Ющенко дал карт-бланш чиновникам, которые грубят журналистам

Особенности Украинской правды

ЮЩЕНКО ВЛАСНОРУЧ СТВОРИВ СОБІ ПРОБЛЕМУ

Віктор Ющенко про скандал з сином: "Перед мордою того журналіста постав той рахунок, а потім піди в суд!"

Запитання «ТК»: - Протягом двох днів жоден iз телеканалів не повідомив своїх глядачів про скандал у зв'язку з публікацією „Української правди” щодо любові сина Ющенка до дорогих машин, ресторанів, вин тощо. Як ви вважаєте, чому?
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY