Лубченко: Ющенко дал карт-бланш чиновникам, которые грубят журналистам

26 Липня 2005
819
26 Липня 2005
14:20

Лубченко: Ющенко дал карт-бланш чиновникам, которые грубят журналистам

819
Лубченко: Ющенко дал карт-бланш чиновникам, которые грубят журналистам
Президент Украины, как человек публичный, должен быть для сограждан образцом толерантности и умения вести диалог. Такое мнение высказал в интервью ForUm’у глава Национального союза журналистов Игорь Лубченко.

«Этика отношений представителей власти и журналистов - тема отдельного разговора. Нашему брату нередко не хватает чинности и воспитанности. Но глава государства - публичный человек номер один - должен быть для сограждан образцом толерантности, умения вести диалог в самых неблагоприятных для себя моментах», - отметил Лубченко.

«Жаль, что в данной ситуации Виктору Андреевичу не хватило этого таланта. Хотел он этого (скорее всего не хотел), но он дал карт-бланш тем чиновникам на местах, которые и сегодня грубо разговаривают с журналистами. Представляю, как они теперь будут вести с нами отныне», - добавил Лубченко.

Как уже сообщалось, в понедельник вечером Президент Виктор Ющенко заявил о законности использования его сыном дорогого автомобиля и личной охраны.

forUM

Читайте також:

Президент готовий до дискусії з журналістами

Прем’єр Юлія Тимошенко закликає журналістів та політиків вибачати один одного

БЕЗ ПОДВІЙНИХ СТАНДАРТІВ

Ющенко ледь не викинув телефон свого сина

Шуфрич выступает против того, чтобы личная жизнь политиков и их семьи становились предметом политического обсуждения

Звернення Мирослави Гонгадзе та Сергія Шолоха до Президента України

ВИМОГА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЮЩЕНКА

Лист Віктора Ющенка до "Української правди"

Особенности Украинской правды

ЮЩЕНКО ВЛАСНОРУЧ СТВОРИВ СОБІ ПРОБЛЕМУ

Віктор Ющенко про скандал з сином: "Перед мордою того журналіста постав той рахунок, а потім піди в суд!"

Запитання «ТК»: - Протягом двох днів жоден iз телеканалів не повідомив своїх глядачів про скандал у зв'язку з публікацією „Української правди” щодо любові сина Ющенка до дорогих машин, ресторанів, вин тощо. Як ви вважаєте, чому?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
819
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду