Прем’єр Юлія Тимошенко закликає журналістів та політиків вибачати один одного

28 Липня 2005
716
28 Липня 2005
13:53

Прем’єр Юлія Тимошенко закликає журналістів та політиків вибачати один одного

716
Прем’єр Юлія Тимошенко закликає журналістів та політиків вибачати один одного
Як передає "УП", про це вона сказала, коментуючи конфліктну ситуацію, яка склалася навколо президента Віктора Ющенка і журналіста "Української правди".

"Я думаю, що вклад Віктора Андрійовича Ющенка, що сьогодні свобода слова знаходиться на іншому якісному рівні – беззаперечний. Нам всім потрібно навчитись пробачати один одного", - сказала Тимошенко.

За її словами, "емоції притаманні кожній людині, і коли це стосується близьких, емоції, природно, перевершують".

Тимошенко зазначила, що "глибоко поважає труд журналістів". "Я знаю, що багато з вас є більш досвідчені, ніж будь-які політики, і більше розумієтеся на деяких політичних питаннях", - сказала вона.

Тимошенко сказала, що журналісти разом з нинішньою владою "разом були на Майдані і разом народжували свободу слова, нові порядки і нову владу".

"Ми не повинні забувати, що були єдиною командою, яка народжувала нову Україну. Але нова команда отримала і значні еволюції в народженні свободи слова. Коли народжується свобода слова, коли ми маємо право говорити про адекватні речі – це всім потрібно цінувати", - сказала Тимошенко.

"Я хотіла би, щоб ми спостерігали за політиками, щоб адекватно оцінювали політиків, бо це політикам потрібно в першу чергу. Щоб робили всю інформацію публічно", - зазначила вона.

"Українська правда"

Читайте також:

Журналіст проти журналістів

“The Independent” про скандал навколо сина Ющенка: «Влада в Україні просто перейшла від прорадянського олігархату новій еліті»

БЕЗ ПОДВІЙНИХ СТАНДАРТІВ

Ющенко ледь не викинув телефон свого сина

Звернення Мирослави Гонгадзе та Сергія Шолоха до Президента України

Журналісти вже навчилися поважати себе, але ще не вміють поважати свою країну

Запитaння „ТК”: Як ви оцінюєте реакцію Віктора Ющенка на публікації в «Українській правді» щодо його сина, Андрія? Поясніть вашу точку зору? Яка б реакція, на вашу думку, була б оптимальною – наявна чи якась інша?

Мыкола Вересень: Реакция журналистов на критику Ющенко слишком жесткая

ВИМОГА ДО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВІКТОРА ЮЩЕНКА

Лист Віктора Ющенка до "Української правди"

Лубченко: Ющенко дал карт-бланш чиновникам, которые грубят журналистам

Особенности Украинской правды

ЮЩЕНКО ВЛАСНОРУЧ СТВОРИВ СОБІ ПРОБЛЕМУ

Віктор Ющенко про скандал з сином: "Перед мордою того журналіста постав той рахунок, а потім піди в суд!"

Запитання «ТК»: - Протягом двох днів жоден iз телеканалів не повідомив своїх глядачів про скандал у зв'язку з публікацією „Української правди” щодо любові сина Ющенка до дорогих машин, ресторанів, вин тощо. Як ви вважаєте, чому?
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду