Зеленський зустрінеться з медіагрупами щодо супутникового кодування

Зеленський зустрінеться з медіагрупами щодо супутникового кодування

28 Лютого 2020
30085
28 Лютого 2020
11:13

Зеленський зустрінеться з медіагрупами щодо супутникового кодування

30085
Будуть вирішувати, як подолати негативні наслідки кодування.
Зеленський зустрінеться з медіагрупами щодо супутникового кодування
Зеленський зустрінеться з медіагрупами щодо супутникового кодування

Сьогодні, 28 лютого, о 15:00 відбудеться зустріч президента Володимира Зеленського з представниками чотирьох медіагруп з приводу кодування супутникового сигналу телеканалів.

Про це «Детектору медіа» стало відомо від власних джерел.

Під час зустрічі мають вирішити питання, як подолати негативні наслідки кодування каналів медіагруп на супутнику.

Нагадаємо, чотири найбільші медіагрупи – StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» – закодували сигнал своїх 22 каналів на супутнику в ніч із 28 на 29 січня. Що робити, щоб і надалі дивитись канали українських медіагруп, читайте в матеріалі «Все пропало! Українські канали кодуються на супутнику, що робити?».

21 лютого Верховна Рада підтримала запит народного депутата Миколи Задорожнього до президента України щодо запровадження мораторію на кодування українських каналів на супутнику.

Холдинги «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна» публічно виступили проти мораторію та пояснили, чому вважають його недоцільним.

Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики обговорює можливість зобов'язати телеканали мати міжнародні версії на супутнику, повідомив член комітету Микита Потураєв. Нагадаємо, що міжнародні версії своїх каналів на супутнику вже мають медіагрупи «Інтер» («Інтер+») і «1+1» («1+1 International»), а «Медіа Група Україна» має міжнародні версії в зарубіжних ОТТ-сервісах (Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30085
Читайте також
06.03.2020 13:08
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
9 357
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Муня
1491 дн. тому
Російські фільми набагато цікавіші ніж українська реклама: Горло болить!
Іван
1491 дн. тому
Поробуйте не дороге IPTV.  Всього за 15 грн на місяць. Всі укр канали плюс футболи. Можна і на три дні попробувати за 1,5 грн. Реєструєтеся, проплачуєте на любу суму , купуєте любу кількість днів (мінімум три за 1,50грн).При покупці на 90 днів скидка - 9 %.тобто виходить по 13 грн/місяць. Скачуєте плейлист і все працює. Одна оплата на два телевізори. Плейлист в кінці списка пакетів іптв. Появиться після покупки вибраного  пакету IPTV .Вот ссилка https://www.ipstream.one/reg/58404
Петро
1491 дн. тому
Й то правда. Ніхто з моїх знайомих тюнери не купив і не збирається. Благо Путін більш адекватний президент чим Зеленський. Я б сказав гірше Януковича. Нормальний президент навпаки розширяв медіа в криму і на донбасі, а цей навпаки пересадив мільйони людей на російські новини. На тюнері не лишилося жодного цікавого українського каналу. Всі дивляться російські. Т2 не лове. Інтернету поганий. Безвихідна ситуація...
ГІСТЬ
1491 дн. тому
ВСЕ ПРОСТО ЗОМБІРОВАННЯ ЗАКОДІРУВАЛОСЯ,ОСЬ ЯК БИ ЩЕ РАБИНОВИЧ З МЕРТВЕЧУКОМ.
Володимир
1491 дн. тому
Та ніхто не купує ті тюнери, люди будуть дивитись те, що є, навіть РОСІЙСЬКЕ !!!!!!!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду