detector.media
03.09.2009 18:14
Перший випуск «РЕНТГЕНУ» із Вікторією Сюмар, 5 вересня 2009
Перший випуск «РЕНТГЕНУ» із Вікторією Сюмар, 5 вересня 2009

Перша радіопрограма «Рентген» вийде в ефір на радіо «Промінь» у суботу, 5-го вересня, о 18:05.

 

В гостях у автора програми, огладча «Детектор медіа» Марини Бердичевської -  Вікторія Сюмар, директор Інституту масової інформації. Коментують: голова Бюро журналістських розслідувань «Свідомо» Єгор Соболєв, депутат від «НУ-НС» Володимир Ар'єв і журналіст Олександр Міхельсон.

 

Тема розмови: критерії якісних об'єктивних новин - яким чином звичайному читачу, слухачу, глядачу відрізнити їх від неякісного інформаційного продукту.

 

«Українські новини зосереджені на Печерському пагорбі столиці. Таке враження, що вся 50-мільйонна країна живе на Печерському пагорбі, а це - ненормально. Завдання журналістів сьогодні - зрозуміти, що їхня аудиторія - це громадяни України, а не одна людина чи 450 людей. Журналісти не повинні думати за людей. Люди самі вміють думати. І українці це не раз доводили», - зокрема сказала Вікторія Сюмар слухачам «Рентгену».

 

Перший «Рентген» слухай тут. Програма виходитиме в ефірі радіо «Промінь» щосуботи.

 

Програму створено в рамках проекту громадської організації Internews Network «У-Медіа» «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян», який «Детектор медіа» реалізує спільно з Інститутом масової інформації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY