На «1+1» почне виходити мультфільм про пригоди політиків у «Казковій Русі»

14 Листопада 2012
27393
14 Листопада 2012
12:42

На «1+1» почне виходити мультфільм про пригоди політиків у «Казковій Русі»

27393
Анімаційний фільм, що виходитиме у «Києві вечірньому», створений за технологією Motion Capture, за допомогою якої знімали «Аватара» та «Володаря перснів»
На «1+1» почне виходити мультфільм про пригоди політиків у «Казковій Русі»

У розважальному шоу «Київ вечірній» з'явилася нова рубрика - політичний мультфільм «Казкова Русь», зроблений за технологію 3D - Motion Capture. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший випуск анімаційної стрічки вийде 16 листопада  о 20.15.

 

«Казкова Русь» - це історії про пригоди сучасних політиків, які перенесені у часи Київської Русі. Художній керівник «Студії Квартал-95» Володимир Зеленський не виключає, що у разі успіху мультфільм надалі виходитиме окремим проектом: «Ми вигадали країну під назвою Казкова Русь, де сучасні політичні персонажі живуть у ті часи і обговорюють тією мовою сучасні проблеми. Ми задумали цей мультфільм як окремий проект, але вирішили спочатку подивитись, як на нього відреагують глядачі і зробили його рубрикою у «Вечірньому Києві». Якщо він сподобається глядачам, тоді будемо робити його як великий окремий проект».

 

Прес-служба «1+1» запевняє, що  в Україні раніше не вироблялися мультфільми за допомогою технологій Motion Capture. Серед країн СНД такий проект виходить у Росії і називається «Мульт-особистості».

 

Озвучують «Казкову Русь» професійні актори, які спеціально готувалися, вивчали інтонацію і манеру розмови героїв. Ідея і сценарій мультфільму належить «Студії Квартал-95», виробництвом займається українська  анімаційна студія «Анімаград». Хронометраж кожного серії мультфільму - 8 хвилин.

 

Технологія Motion Capture застосовується у виробництві 3D мультфільмів,  а також для створення спецефектів у кіно. Зокрема, з  використанням цієї технології у 2004 році створені мультфільми «Полярний експрес» (модель - Том Хенкс), «Остання фантазія» (в якості моделей виступили добровольці) тощо. Також Motion Capture використовувалась при анімації згенерованого комп'ютером кіноперсонажу Голлума у трилогії «Володарперснів» (модель - Енді Серкіс).  У 2009 році за допомогою цієї технології були створені «Різдвяна історія» і «Аватар». Також за допомогою  Motion Capture було змодельоване обличчя Волана-де-Морта у фільмах про «Гаррі Поттера».

 

Нагадаємо,  «Студія Квартал-95» та «1+1» розпочали співпрацю і з жовтня телепроекти «Вечірній квартал», «Київ вечірній » та «Розсміши коміка» перейшли з «Інтера» на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27393
Теги:
Читайте також
20.11.2012 15:32
Отар Довженко
для «Детектор медіа»
31 772
15.10.2012 08:08
Вадим Гордін, «Київ. Українська правда»
30 490
24.09.2011 12:24
Олександр Гусєв, «Україна молода»
32 104
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антон
4180 дн. тому
Да ладно, уже давно пора как то и анимацию продвигать на каналы! Интересно что получится. Кварталы уж точно могут сделать нечто забойное.
Правдоруб
4181 дн. тому
Ничего умнее и оригинальнее жалкой пародии на российский "Мульт личности" зелень придумать не смогла :-))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду