detector.media
14.11.2012 12:42
На «1+1» почне виходити мультфільм про пригоди політиків у «Казковій Русі»
На «1+1» почне виходити мультфільм про пригоди політиків у «Казковій Русі»
Анімаційний фільм, що виходитиме у «Києві вечірньому», створений за технологією Motion Capture, за допомогою якої знімали «Аватара» та «Володаря перснів»

У розважальному шоу «Київ вечірній» з'явилася нова рубрика - політичний мультфільм «Казкова Русь», зроблений за технологію 3D - Motion Capture. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший випуск анімаційної стрічки вийде 16 листопада  о 20.15.

 

«Казкова Русь» - це історії про пригоди сучасних політиків, які перенесені у часи Київської Русі. Художній керівник «Студії Квартал-95» Володимир Зеленський не виключає, що у разі успіху мультфільм надалі виходитиме окремим проектом: «Ми вигадали країну під назвою Казкова Русь, де сучасні політичні персонажі живуть у ті часи і обговорюють тією мовою сучасні проблеми. Ми задумали цей мультфільм як окремий проект, але вирішили спочатку подивитись, як на нього відреагують глядачі і зробили його рубрикою у «Вечірньому Києві». Якщо він сподобається глядачам, тоді будемо робити його як великий окремий проект».

 

Прес-служба «1+1» запевняє, що  в Україні раніше не вироблялися мультфільми за допомогою технологій Motion Capture. Серед країн СНД такий проект виходить у Росії і називається «Мульт-особистості».

 

Озвучують «Казкову Русь» професійні актори, які спеціально готувалися, вивчали інтонацію і манеру розмови героїв. Ідея і сценарій мультфільму належить «Студії Квартал-95», виробництвом займається українська  анімаційна студія «Анімаград». Хронометраж кожного серії мультфільму - 8 хвилин.

 

Технологія Motion Capture застосовується у виробництві 3D мультфільмів,  а також для створення спецефектів у кіно. Зокрема, з  використанням цієї технології у 2004 році створені мультфільми «Полярний експрес» (модель - Том Хенкс), «Остання фантазія» (в якості моделей виступили добровольці) тощо. Також Motion Capture використовувалась при анімації згенерованого комп'ютером кіноперсонажу Голлума у трилогії «Володарперснів» (модель - Енді Серкіс).  У 2009 році за допомогою цієї технології були створені «Різдвяна історія» і «Аватар». Також за допомогою  Motion Capture було змодельоване обличчя Волана-де-Морта у фільмах про «Гаррі Поттера».

 

Нагадаємо,  «Студія Квартал-95» та «1+1» розпочали співпрацю і з жовтня телепроекти «Вечірній квартал», «Київ вечірній » та «Розсміши коміка» перейшли з «Інтера» на «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY