«Голос. Діти» вивів «1+1» у лідери прайму неділі за аудиторією 18-54

5 Листопада 2012
7652
5 Листопада 2012
14:20

«Голос. Діти» вивів «1+1» у лідери прайму неділі за аудиторією 18-54

7652
Прем’єра взяла рейтинг 8,59%, частку 22,88%, за 18-54, «Вся Україна»
«Голос. Діти» вивів «1+1» у лідери прайму неділі за аудиторією 18-54

4 листопада прем'єра шоу «Голос. Діти» на «1+1» взяла рейтинг 8,59%, частку 22,88%, за комерційною аудиторією каналу (18-54, вибірка «Вся Україна»).

 

За вибіркою «50 тис.+» показники нижчі - рейтинг 6,02%, частка 15,9%.

 

Ці показники вищі за середні каналу: «1+1» за період 29 жовтня - 4 листопада мав частку 12,99% за «Всією Україною» та 9,83% за «50 тис.+».

 

У прес-службі повідомляють, що «1+1» став лідером прайм-тайму (19:00-23:00) за аудиторією 18-54.

 

 

У шоу «Голос. Діти» (дитячій версії «Голосу країни») беруть участь вокалісти віком від 6 до 14 років з усіх куточків Україні. «Голос країни» - це українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18-54, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Програма вийшла у слоті 20.15-22.04. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7652
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Yaroslava
4193 дн. тому
Вернуть надо не только Рому, но и Юлю Прохоренко ("Желтые ботинки"). Девочка поет очень классно - намного лучше чем Тина+Лобода+Скрипка вместе взятые >( >( >(
Yaroslava
4193 дн. тому
Позор судьям и организаторам шоу! Как можно так травмировать детей!!!! Как можно было не расслышать такие голоса как у РОМЫ САСАНЧИНА или ЮЛИ ПРОХОРЕНКО!!!! Но вместе с тем выбрать исполнителей, которые поют, мягко говоря, на несколько уровней ниже, причем фальшивят так, что это улавливает даже слух человека, далекого от музыки. Складывается впечатление, что у уважаемой звездной судейской коллегии со слухом таки плоховато??? Понятно, что список финалистов уже утвержден. Лично я никогда не привела бы своего ребенка на эту сцену - не хочу, чтобы мои дети получили такую травму, как Рома и Юля. Абсолютно случайно включила этот канал, но за пол-часа была просто шокирована от увиденного. Оценка судьям - ЖИРНЫЙ "НЕУД". Не вам судить талантливых детей - сначала сами подтянитесь до их уровня :'(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду