«Джентльменський набір» стартує на «1+1» 7 листопада

29 Жовтня 2012
8155
29 Жовтня 2012
17:10

«Джентльменський набір» стартує на «1+1» 7 листопада

8155
У шоу змагатимуться сантехнік, сирота, священик, «ботанік», шибайголова, хлопець з невизначеною сексуальною орієнтацією
«Джентльменський набір» стартує на «1+1» 7 листопада

Нове реаліті-шоу каналу «1+1» «Джентльменський набір» стартує 7 листопада. Програма виходитиме по середах о 20:15. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Джентльменський набір» - це власна розробка «1+1». Проект є аналогом форматного реаліті-шоу «Від пацанки до панянки» (From Ladette to Lady), перший сезон якого виходив на «1+1» восени 2010 року, другий - восени 2011 року.

 

На відміну від жіночих «пацанок», у «Джентльменському наборі» участь беруть 10 неодружених чоловіків «із сумнівною репутацією та ще більш сумнівною біографією» віком від 18 до 30 років, які хочуть змінити своє життя та стати справжніми джентльменами.

 

Команда проекту отримала близько 2 тис. заявок з усієї України від чоловіків різного статусу, віку та досвіду. Творці програми свідомо відмовилися вводити в проект колишніх в'язнів. У результаті серед учасників опинилися сантехнік, сирота, священик, «ботанік», шибайголова, хлопець з невизначеною сексуальною орієнтацією.

 

Учасники вирушать до «Школи джентльменів», де півтора місяці житимуть у вишуканому маєтку за межами столиці і навчатимуться за розробленою спеціально для них програмою, що включає етику, естетику, українську та іноземну мови, столовий етикет, основи ведення бізнесу, ораторське мистецтво і багато іншого. Особливу увагу в «Школs джентльменів» приділяють фізичній підготовці вихованців.

 

 


 

 

Для «Школи джентльменів» було збільшено штат охорони і чоловічий склад знімальної групи, а також було запрошено педагогів-чоловіків. Директором Школи залишається незмінна Наталія Адаменко.

 

З десяти хлопців до фіналу дійдуть лише троє. Але переможець буде один, і він сам обере приз - гроші (200 000 грн) або перспективне навчання в одному з найкращих європейських університетів.

 

«Ми всі розуміємо, якою має бути справжня пані, але де ж її кавалери? Де ті Джеймси Бонди, за яких хочеться вийти заміж? От за виховання кавалерів і береться "Джентльменський набір"», - коментує продюсер проекту Оксана Кучерова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду