Оголошено претендентів на премію «Еммі-2024»

Оголошено претендентів на премію «Еммі-2024»

17 Липня 2024
281
17 Липня 2024
22:34

Оголошено претендентів на премію «Еммі-2024»

281
Лідерами за номінаціями стали серіали «Сегун», «Ведмідь» і «Вбивства в одній будівлі»
Оголошено претендентів на премію «Еммі-2024»
Оголошено претендентів на премію «Еммі-2024»

Американська телевізійна академія оголосила номінантів на 76-ту телевізійну премію «Еммі», вручення якої відбудеться 15 вересня в прямому ефірі на телеканалі ABC. Про це повідомляє Deadline.

Лідерами  за номінаціями стали серіали «Сегун» (25), «Ведмідь» (23) і «Вбивства в одній будівлі» (21).

Четвертий сезон «Справжнього детектива» номінували в 19 категоріях, а фінальний сезон «Корони» - у 18.

Ще одне з найпопулярніших шоу Netflix - «Оленя» - отримало 11 номінацій.

До номінації «Найкращий драматичний серіал» увійшли «Корона», «Фоллаут», «Позолочений вік», «Ранкове шоу», «Містер і місіс Сміт», «Сегун», «Повільні коні» і «Завдання трьох тіл».

Нагороду за «Найкращий комедійний серіал» можуть отримати «Початкова школа «Ебботт»», «Ведмідь», «Приборкай свій ентузіазм», «Хитрощі», «Вбивства в одній будівлі», «Палм-Рояль», «Собаки резервації» та «Чим ми зайняті в тіні».

У номінації «Найкращий міні-серіал або антологія» представлені «Оленятко», «Фарго», «Уроки хімії», «Ріплі» і «Справжній детектив».

У категорії «Найкраща акторка драматичного серіалу» претендують Дженніфер Еністон («Ранкове шоу»), Керрі Кун («Позолочений вік»), Майя Ерскін («Містер і місіс Сміт»), Анна Саваї («Сегун»), Імельда Стонтон («Корона»), Різ Візерспун («Ранкове шоу»).

Нагороду в номінації «Найкращий актор драматичного серіалу» можуть отримати Ідріс Ельба («Захоплений рейс»), Дональд Гловер («Містер і місіс Сміт»), Волтон Гоґґінс («Фоллаут»), Гері Олдман («Повільні коні»), Хіроюкі Санада («Сегун»), а також Домінік Вест («Корона»).

Премія «Еммі» (Emmy Award ) — американська телевізійна нагорода.

Премію представляють три організації: Американська телевізійна академія, Американська національна телевізійна академія та Міжнародна телевізійна академія.

Першу статуетку було вручено 25 січня 1949 року в Голлівудському спортивному клубі. Назва «Еммі» походить від слова «immy» — так називалася катодна трубка в перших телевізійних камерах. Атом, який тримає в руках жінка, символізує телебачення як науку, а крила за її спиною — телебачення як мистецтво.

Фото: International Emmy Awards / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
281
Читайте також
13.07.2023 00:16
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
1 668
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду