У США оголосили переможців «Еммі-2022»

У США оголосили переможців «Еммі-2022»

13 Вересня 2022
1352
13 Вересня 2022
09:35

У США оголосили переможців «Еммі-2022»

1352
Загалом «Білий лотос» від HBO отримав цьогоріч 10 «Еммі», серед яких дві статуетки дісталися сценаристу та режисеру цього серіалу Майку Вайту.
У США оголосили переможців «Еммі-2022»
У США оголосили переможців «Еммі-2022»

У США відбулася 74-та церемонія вручення премії «Еммі», повідомляє Deadline.

«Тед Лассо» від Apple TV+ другий рік поспіль став найкращим комедійним серіалом, «Білий лотос» від HBO Max визнали найкращим мінісеріалом, а найвищу нагороду вечора віддали «Спадкоємству» від HBO як найкращому драматичному серіалу.

Зірка серіалу Netflix «Гра в кальмара» Лі Чон Чже був названий найкращим актором драматичного серіалу, ця стрічка також отримала премію за найкращу режисуру. Зендея, зірка «Ейфорії» від HBO, стала першою темношкірою актрисою, яку відзначили «Еммі» за головну жіночу роль у драмі. Також ця американська акторка та співачка наразі є наймолодшою в історії «Еммі» дворазовою володаркою премії.

Акторка серіалу «Хаки» Джин Смарт, а також Джейсон Судейкіс із «Теда Лассо» — найкращі актори у комедійних серіалах у 2022 році.

Аманду Сейфрід відзначили за роль у мінісеріалі «Вибула», де вона зіграла засновницю Theranos Елізабет Холмс. Актриса «Білого лотосу» Дженніфер Кулідж отримала нагороду за роль другого плану. Майкл Кітон став найкращим актором за роль у мінісеріалі Dopesick, а Мюррей Бартлетт — найкращим виконавцем ролі другого плану у «Білому лотосі».

Загалом «Білий лотос» від HBO отримав цьогоріч 10 «Еммі». Серед них дві статуетки дісталися сценаристу та режисеру цього серіалу Майку Вайту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1352
Читайте також
13.07.2023 00:16
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
1 601
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду