Барак Обама виграв «Еммі» за озвучування серіалу Netflix

Барак Обама виграв «Еммі» за озвучування серіалу Netflix

4 Вересня 2022
1374
4 Вересня 2022
12:36

Барак Обама виграв «Еммі» за озвучування серіалу Netflix

1374
Експрезидент США обійшов чотирьох конкурентів у номінації «Найкращий оповідач».
Барак Обама виграв «Еммі» за озвучування серіалу Netflix
Барак Обама виграв «Еммі» за озвучування серіалу Netflix

На сайті американської телевізійної нагороди «Еммі» оголосили ім’я першого лауреата. Ним став 44-ий президент США Барак Обама, якого відзначили за озвучування документального серіалу «Наші великі національні парки».

П’ятисерійний документальний проєкт оповідає про знакові національні парки в усьому світі, від США до Індонезії. Серіал створила продюсерська компанія Higher Ground Productions, яку заснував Обама. Проєкт номіновано також як найкращу документальну програму.

Претендентами на «Еммі» у номінації «Найкращий оповідач» цього року також були актори Люпіта Ніонго та Волтер Камау Белл, телеведучий Девід Аттенборо, ексбаскетболіст Карім Абдул-Джаббар.

У 2016 році 44-ий американський президент як герой стрічки «Девід Аттенборо зустрічається з Бараком Обамою» уже змагався за «Еммі» в номінації «Найкращий новинний документальний фільм». 

Крім цього, Обама – володар двох премій Grammy за озвучування аудіокниг власних мемуарів.

Першим в історії президентом США, який здобув «Еммі», став Дуайт Ейзенхауер. У 1956-му він отримав спеціальну нагороду за знакову телевізійну пресконференцію 1955 року.

Цьогорічна церемонія нагородження лауреатів «Еммі» відбудеться 12 вересня в Лос-Анджелесі.

Фото з сайту «Еммі»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1374
Читайте також
13.07.2023 00:16
Олена Чередниченко
«Детектор медіа»
1 601
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду