Forbes Ukraine оголосив збір заявок до списку майбутніх лідерів країни «30 до 30»

Forbes Ukraine оголосив збір заявок до списку майбутніх лідерів країни «30 до 30»

19 Червня 2024
1148
19 Червня 2024
00:43

Forbes Ukraine оголосив збір заявок до списку майбутніх лідерів країни «30 до 30»

1148
До списку мають увійти українці віком до 30 років, які розвивають, боронять, підтримують та відновлюють Україну.
Forbes Ukraine оголосив збір заявок до списку майбутніх лідерів країни «30 до 30»
Forbes Ukraine оголосив збір заявок до списку майбутніх лідерів країни «30 до 30»

Журнал Forbes Ukraine розпочинає збір заявок кандидатів до списку майбутніх лідерів країни «30 до 30» 2024 року. У повідомленні про підготовку списку Forbes зазначає, що до нього мають увійти українці віком до 30 років, які розвивають, боронять, підтримують та відновлюють Україну.

«Ми шукаємо українців до 30 років, які боронять, підтримують та відновлюють Україну. Військових, волонтерів, представників бізнесу, креативних індустрій та спорту», — інформує видання. 

Головні критерії добору кандидатів — вік до 30 років, наявність лідерських досягнень, високий лідерський потенціал.

Кандидату має бути не більше 30 років станом на 24 серпня 2024 року. Крім того, до списку не включатимуть лауреатів попередніх років.

«Це вже п'ятий список визначних молодих особистостей, який готує Forbes. За ці роки учасниками “30 до 30” побувало понад 120 молодих українців (деякі номінації були спареними). Це підприємці, військові, науковці, волонтери, артисти, спортсмени, топменеджери та громадські діячі», — нагадує Forbes Ukraine.

Анкету можна заповнити за посиланням . Термін подання заявок — до 10 липня.

Нагадаємо, у 2023 році до списку Forbes Ukraine «30 до 30: Творці майбутнього», куди ввійшли українці віком до 30 років, котрі своїми вчинками та досягненнями вразили країну та світ, потрапила 23-річна журналістка, продюсерка, відеооператорка Василиса Степаненко, яка від січня 2022-го співпрацює з Associated Press.

До списку «30 до 30: Творці майбутнього» також увійшли 24-річний кіноблогер, актор, засновник ютуб-проєкту «Загін кіноманів» Віталій Гордієнко; 29-річний стендап-комік, який збирає тисячі людей у залах і мільйони гривень на підтримку ЗСУ, Антон Тимошенко; 29-річна співзасновниця проєкту з популяризації науки InScience Олена Скирта.

У 2022-му до списку «30 до 30», серед інших, потрапили блогер, волонтер та автор телеграм-каналу «Лачен пише» Ігор Лаченков, письменник та військовий Валерій Маркус, пресофіцер полку «Азов» Дмитро Козацький та режисерка Аліна Горлова.

Фото: Forbes

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1148
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду