Російський «Первый канал» відновив мовлення у Вірменії

Російський «Первый канал» відновив мовлення у Вірменії

1 Червня 2024
634
1 Червня 2024
11:03

Російський «Первый канал» відновив мовлення у Вірменії

634
Це сталося після того, як російський мовник виплатив борг у розмірі понад 6400 доларів, що накопичився за 2,5 місяці перед «Вірменською телерадіомовною мережею».
Російський «Первый канал» відновив мовлення у Вірменії
Російський «Первый канал» відновив мовлення у Вірменії

Російський «Первый канал» відновив мовлення у Вірменії, зупинене 28 травня. Про це пише News.am з посиланням на повідомлення міністра високотехнологічної промисловості Вірменії Мхітара Айрапетяна.

За його словами, мовлення відновили після того, як канал наступного дня виплатив борг у розмірі 2,5 мільйона драм (понад 6400 доларів), що накопичився за 2,5 місяці перед «Вірменською телерадіомовною мережею».

Айрапетян додав, що санкцій застосовуватимуть щодо всіх телекомпаній, які не виконуватимуть своїх фінансових зобов'язань.

Нагадаємо, раніше у Вірменії припинили показ авторських програм «Вечір з Володимиром Соловйовим» і «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим», що виходять в ефір на телеканалі «РТР-Планета».

За словами заступника міністра високотехнологічної промисловості республіки Авета Погосяна, програми заблокували через постійні порушення, зафіксовані останнім часом комісією з питань телебачення та радіо Вірменії.

Ілюстрація: Pexels 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
634
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олег
22 дн. тому
Клоуни ви знову відновили мовлення Пєрвого анала у Вірменії.
Олег
22 дн. тому
Клоуни ви знову відновили мовлення Пєрвого анала.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду