У Вірменії заблокували програми російського пропагандиста Соловйова

У Вірменії заблокували програми російського пропагандиста Соловйова

29 Березня 2024
2062
29 Березня 2024
14:12

У Вірменії заблокували програми російського пропагандиста Соловйова

2062
Рішення прийнято через неодноразові порушення міжурядового договору між Єреваном та Москвою у сфері масових комунікацій.
У Вірменії заблокували програми російського пропагандиста Соловйова
У Вірменії заблокували програми російського пропагандиста Соловйова

У Вірменії припинили показ авторських програм «Вечір з Володимиром Соловйовим» і «Недільний вечір з Володимиром Соловйовим», що виходять в ефір на телеканалі «РТР-Планета». Про це оголосив заступник міністра високотехнологічної промисловості республіки Авет Погосян.

За його словами, програми заблокували через постійні порушення, зафіксовані останнім часом комісією з питань телебачення та радіо Вірменії.

«Рішення прийнято на основі постійних порушень статей 5 і 6 міжурядового договору між Вірменією та Росією про співробітництво у сфері масових комунікацій», — ідеться в повідомленні вірменського чиновника.

Ці статті документа передбачають, що сторони не повинні допускати втручання у внутрішньополітичне життя та виключають образливий зміст.

Нагадаємо, у грудні 2023 року вірменська комісія з питань телебачення та радіо відкликала на 30 днів ліцензію в ретранслятора пропагандистського радіо «Sputnik Вірменія» — радіостанції «Тоспа». Таке рішення ухвалили через передачу «П'ятниця з Тиграном Кеосаяном». На думку вірменського відомства, її автор припустився «іронічних і таких, що принижують честь і гідність країни та народу, висловлювань, не маючи на це морального права як іноземний громадянин».

Крім того, раніше повідомлялось, що російські пропагандистські токшоу та Z-канали у 2023 році різко втратили аудиторію. Зокрема, рейтинг шоу найпопулярнішого пропагандиста Володимира Соловйова впав у півтора раза.

Читайте також:

На фото — Володимир Соловйов

Фото: скриншот з відео

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2062
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду