Канал «Дім» запускає показ нового серіалу «Сімейний консультант»

Канал «Дім» запускає показ нового серіалу «Сімейний консультант»

19 Квітня 2024
4045
19 Квітня 2024
15:54

Канал «Дім» запускає показ нового серіалу «Сімейний консультант»

4045
Кожна серія — окрема історія про пошук взаєморозуміння між батьками та дітьми.
Канал «Дім» запускає показ нового серіалу «Сімейний консультант»
Канал «Дім» запускає показ нового серіалу «Сімейний консультант»

У понеділок, 22 квітня, о 21:00 на телеканалі «Дім» відбудеться прем’єра 8-серійної драми «Сімейний консультант» про пошук порозуміння між батьками та дітьми. Про це повідомляє пресслужба каналу. 

Головна героїня стрічки — психологиня Світлана. Після народження сина вона зосередилась на кар’єрі і тривалий час не помічала в дитини ознак розладу аутистичного спектру. Тож, коли в шестирічного Богдана діагностували синдром Аспергера, Світлана з почуття провини залишила роботу й цілковито зосередилась на розвиткові та домашньому навчанні сина.

Повномасштабне вторгнення повністю зруйнувало усталений ритм життя героїв. Чоловік Світлани, Вадим, відправив сина й дружину за кордон і пішов добровольцем у територіальну оборону. У чужій країні жінка опиняється сам-на-сам із різким погіршенням стану Богдана. Але не опускає руки й потроху повертається до психологічної практики, щоб консультувати родини, в яких ростуть діти з РАС.

«У житті кожної людини трапляються моменти, коли вона самостійно не в змозі розібратися в проблемах, що впали на неї. У нашій стрічці ми даємо глядачеві можливість спостерігати, як наші герої допомагають один одному долати власні негаразди в обставинах, обтяжених повномасштабним вторгненням», — розповів режисер Микола Михайлов.

Кожна серія «Сімейного консультанта» — окрема історія про пошук взаєморозуміння з дитиною, яка має свій окремий і дуже вразливий світ.

Проєкт «Сімейний консультант» став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який відбувся у 2023 році. Виробництво ТОВ «Фільмстрім» на замовлення державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України».

У ролях: Зоряна Марченко, Юрій Дяк, Євгенія М’якенька, Валентин Томусяк, Матвей Каракуця, Еліна Мишанич, Олексій Яровенко.  

Режисер-постановник: Микола Михайлов.

Сценарій: Ірина Швець, Яна Дубинянська.

Оператор-поставник: Анатолій Сахно.

Художник-постановник: Олександр Заславський.

Композитор: Владлен Пупков.

Продюсери: Віталій Сіренко, Вадим Жук.

Серіал «Сімейний консультант» виходитиме в ефірі та на сайті телеканалу «Дім» з понеділка по четвер о 21:00. Також серіал буде доступний на платформі «Київстар ТБ». На ютубі телеканалу «Дім» серіал можна буде переглянути пізніше.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що 24 квітня канал ICTV2 почне показ восьмисерійної кримінальної драми «Подвійні ставки». У головній ролі — відомий актор і волонтер Влад Никитюк. Він зіграв хлопця, який повернувся з фронту і кинув виклик кримінальним та корупційним колам столиці.  

Фото: телеканал «Дім»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4045
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду