Новий канал готується до зйомок нового шоу «Неймовірні дуети»

Новий канал готується до зйомок нового шоу «Неймовірні дуети»

17 Травня 2024
1084
17 Травня 2024
15:20

Новий канал готується до зйомок нового шоу «Неймовірні дуети»

1084
Наразі триває онлайн-кастинг учасників.
Новий канал готується до зйомок нового шоу «Неймовірні дуети»
Новий канал готується до зйомок нового шоу «Неймовірні дуети»

Новий канал разом із Friends Production готується до зйомок нового пісенного шоу «Неймовірні дуети». Проєкт дасть можливість талановитим співакам-аматорам виступити на великій сцені за підтримки та менторства вже відомих виконавців та поборотися за перемогу в шоу.

За словами генеральної продюсерки Нового каналу Олександри Ткаченко, ініціатором створення проєкту виступила студія Friends Production. Ще наприкінці квітня стартували онлайн-кастинги для учасників.

«Щотижня з тисяч охочих знамениті коучі обиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва і готуватимуть до фіналу. Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номеру тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця “Неймовірних дуетів” оберуть у суперфіналі наживо», — йдеться у повідомленні Нового каналу.

У кожному епізоді «Неймовірних дуетів» буде окремий зірковий коуч. Наразі творці шоу оголосили ім’я першої зірки, що візьме на себе цю місію, — співачка Kola.

Креативний продюсер «Неймовірних дуетів» Валерій Корсунський пояснив, чому для участі в шоу недостатньо мати гарні вокальні здібності.

«Ми шукаємо насамперед авторів і виконавців власних пісень, адже вони є провідниками ідей. Недостатньо мати гарний голос. Потрібно ще й бути харизматичним, особливим і цілеспрямованим. Такі учасники матимуть шанс стати в один ряд із тими, з ким заспівають дуетом на нашій сцені», — сказав Корсунський.

«Детектор медіа» звернувся до Нового каналу із запитом щодо інших подробиць нового проєкту, але на момент публікації цієї новини не отримав відповіді.

Читайте також:

Фото: Новий канал / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1084
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду