Радіо «Перець ФМ» запустило у вечірньому ефірі «Дабл Лайт Шоу»

Радіо «Перець ФМ» запустило у вечірньому ефірі «Дабл Лайт Шоу»

9 Травня 2024
517
9 Травня 2024
12:02

Радіо «Перець ФМ» запустило у вечірньому ефірі «Дабл Лайт Шоу»

517
Ведучі проєкту, який виходить у будні, — Андрій Лахнов та Михайло Соколовський.
Радіо «Перець ФМ» запустило у вечірньому ефірі «Дабл Лайт Шоу»
Радіо «Перець ФМ» запустило у вечірньому ефірі «Дабл Лайт Шоу»

У вечірньому ефірі радіостанції «Перець ФМ» стартував новий проєкт — «Дабл Лайт Шоу» з ведучими Андрієм Лахновим та Михайлом Соколовським. Програма виходить у будні з 16:00 до 19:00. Про це редакцію «Детектора медіа» повідомила пресслужба радіостанції. 

«"Дабл Лайт Шоу" — це не просто про радіо. Це про те, як створити атмосферу свята, яка перенесе вас в інший світ. Кожен день ведучі готують для слухачів унікальні теми, ігри та зіркових гостей», — ідеться в пресрелізі.

Андрій Лахнов народився й виріс в Івано-Франківську. Після 7 років роботи у сфері обслуговування та паралельного ведення різноманітних заходів став ведучим спочатку лінійного ефіру, а з часом — вечірнього та ранкового шоу на місцевій радіостанції, де пропрацював 5 років. Працює у сфері шоубізнесу як персональний менеджер артистів та у сфері музичного піару.

Михайло Соколовський родом з Кропивницького. У 15 років став кандидатом у майстри спорту з бальних танців. Був актором молодіжного театру, а в 16 років став учасником проєкту «Фабрика зірок». Здобув вищу освіту журналіста, і вже на третьому курсі працював ведучим ранкового шоу.

«Перець ФМ» — українська радіостанція, яка розпочала мовлення 1 вересня 2009 року замість радіостанції «Luxx FM — Схід».

Читайте також:

Як раніше писав «Детектор медіа», у квітні цього року в ефірі радіо «Армія FM» стартувала програма «Вечірній По» з ведучим Олександром Положинським.

Фото: «Перець ФМ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
517
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду