Львівський медіафорум оголосив програму та ключових спікерів цьогорічної конференції

Львівський медіафорум оголосив програму та ключових спікерів цьогорічної конференції

17 Квітня 2024
598
17 Квітня 2024
14:02

Львівський медіафорум оголосив програму та ключових спікерів цьогорічної конференції

598
LMF 2024 відбудеться 16–18 травня. Ключова тема — «Мова для порозуміння: шукати сенси в поляризованому світі».
Львівський медіафорум оголосив програму та ключових спікерів цьогорічної конференції
Львівський медіафорум оголосив програму та ключових спікерів цьогорічної конференції

Ювілейний, десятий, Львівський медіафорум (LMF) відбудеться 16–18 травня 2024 року. Подія традиційно збере закордонних та українських медіафахівців, публічних інтелектуалів, дослідників, полісімейкерів, представників громадського сектору та міжнародних організацій.

Як повідомили організатори, ключова тема форуму цього року звучатиме так: «Мова для порозуміння: шукати сенси в поляризованому світі». ⠀

Програму LMF 2024 формують два потоки: Common Language і Common Sense. Протягом трьох днів спікери й учасники разом шукатимуть спільну мову й визначатимуть роль, яку в цих пошуках відіграють медіа, громадянське суспільство, міжнародні організації, органи влади та інші учасники процесу.

Ключовими спікерками програми LMF 2024 стануть голова Центру громадянських свобод, лауреатка Нобелівської премії миру 2022 року Олександра Матвійчук та американська літературознавиця і філософиня, професорка Колумбійського університету Ґаятрі Чакраворті Співак.

Крім того, серед спікерів ювілейної конференції: британський нейрохірург Генрі Марш; професор європейських студій Оксфордського університету Тімоті Ґартон Еш; британський письменник, журналіст і військовий кореспондент Дейвід Патрикаракос; американська літературознавиця Ева Томпсон; уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець та інші.

Повну програму можна переглянути за посиланням: conference.lvivmediaforum.com/.

«Час, коли гострота новин про російську агресію забезпечувала солідарність світу з Україною, минув. Тепер, аби бути почутими й отримувати підтримку, ми повинні на рівних вливатись у світову спільноту, пояснювати себе й розуміти інших», — каже керівниця Львівського медіафоруму Ольга Мирович

Щоб стати учасником/учасницею ювілейної конференції, заповніть форму bit.ly/3Vw1KV0. Дедлайн: 6 травня 2024 року.

LMF відбувається у Львові з травня 2013 року. За 10 років подія об’єднала понад 5500 учасників; участь у лекціях, дискусіях, майстеркласах та обговореннях взяли 600 спікерів з 50 країн світу.

На сцені конференції обговорюють важливе й актуальне для суспільства: війну, відновлення, свободу слова, розвиток медіаринку, міжнародну політику.

У 2023 році Львівський медіафорум тривав з 25 по 27 травня. Фокусною була тема «Після війни чи перед війною. Як цивілізації перемогти хаос?»

Хедлайнеркою першого дня LMF 2023 була письменниця Оксана Забужко.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що у 2023 році Львівський медіафорум відбудеться на новій локації і в оновленому форматі.

Читайте також:

Фото: LMF

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
598
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду