Канал Film.ua «Епоха» змінив логотип

Канал Film.ua «Епоха» змінив логотип

10 Серпня 2023
1607
10 Серпня 2023
14:13

Канал Film.ua «Епоха» змінив логотип

1607
Тепер канал називається «Світло».
Канал Film.ua «Епоха» змінив логотип
Канал Film.ua «Епоха» змінив логотип

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла зміни до реєстру суб’єктів у сфері медіа щодо реєстранта у сфері медіа компанії ТОВ «ТРК «Корисне ТБ». Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 10 серпня.

Канал змінив свій логотип на «Світло», формат каналу не змінився.

Epoque («Епоха») — український документальний телеканал про людей, події, винаходи та відкриття. Мовлення розпочав у 2016 році. Входить до Film.UA Group.

Нагадаємо, Нацрада змінила технологію мовлення для каналів ТОВ «ТРК «Корисне ТБ» («Дача» та «Епоха»). Раніше ті, хто хотів почати мовлення та ввійти до мереж провайдерів, мали отримати ліцензію. Найчастіше це була супутникова ліцензія, але дехто отримував ліцензію на кабельне мовлення за технологією OTT. Тепер закон «Про медіа» дає можливість каналам, які мовлять без використання радіочастотного спектра, зареєструватись як суб’єкт у сфері медіа та обрати технологію. Це дає змогу зменшити витрати на трансляцію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1607
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду