Олексій Данілов буде послом України в Молдові

Олексій Данілов буде послом України в Молдові

29 Березня 2024
878
29 Березня 2024
21:57

Олексій Данілов буде послом України в Молдові

878
Про це Володимир Зеленський повідомив у своєму вечірньому відеозверненні.
Олексій Данілов буде послом України в Молдові
Олексій Данілов буде послом України в Молдові

Президент Володимир Зеленський повідомив у своєму вечірньому відеозверненні, що екссекретар РНБО Олексій Данілов буде працювати на дипломатичному напрямі.

«Олексій Данілов продовжить роботу на дипломатичному напрямі, а конкретніше — я погодив його кандидатуру як нового Посла нашої держави в Республіці Молдова. Він говорив мені саме про таке бачення своєї подальшої роботи на Україну. Для нас Молдова є надзвичайно вагомою державою — і з погляду безпекових викликів у регіоні, і з погляду нашої двосторонньої взаємодії», — сказав Зеленський.

Згідно з інформацією на сайті президента, сьогодні він звільнив Марка Шевченка з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Молдова.

Згідно зі ще одним сьогоднішнім указом Володимира Зеленського, Олексія Данілова вивели зі складу Ставки Верховного Головнокомандувача.

Нагадаємо, 26 березня 2024 року Зеленський звільнив Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони України та призначив на цю посаду генерала Олександра Литвиненка, який до цього очолював Службу зовнішньої розвідки України.

Данілов обіймав посаду секретаря РНБО з 3 жовтня 2019 року.

Читайте також:

Фото: пресслужба РНБО України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
878
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду