detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
29.03.2024 21:57
Олексій Данілов буде послом України в Молдові
Олексій Данілов буде послом України в Молдові
Про це Володимир Зеленський повідомив у своєму вечірньому відеозверненні.

Президент Володимир Зеленський повідомив у своєму вечірньому відеозверненні, що екссекретар РНБО Олексій Данілов буде працювати на дипломатичному напрямі.

«Олексій Данілов продовжить роботу на дипломатичному напрямі, а конкретніше — я погодив його кандидатуру як нового Посла нашої держави в Республіці Молдова. Він говорив мені саме про таке бачення своєї подальшої роботи на Україну. Для нас Молдова є надзвичайно вагомою державою — і з погляду безпекових викликів у регіоні, і з погляду нашої двосторонньої взаємодії», — сказав Зеленський.

Згідно з інформацією на сайті президента, сьогодні він звільнив Марка Шевченка з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Молдова.

Згідно зі ще одним сьогоднішнім указом Володимира Зеленського, Олексія Данілова вивели зі складу Ставки Верховного Головнокомандувача.

Нагадаємо, 26 березня 2024 року Зеленський звільнив Данілова з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони України та призначив на цю посаду генерала Олександра Литвиненка, який до цього очолював Службу зовнішньої розвідки України.

Данілов обіймав посаду секретаря РНБО з 3 жовтня 2019 року.

Читайте також:

Фото: пресслужба РНБО України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY