detector.media
Захар Злива
«Детектор медіа»
29.03.2024 17:38
Віталій Кім майже розкрив таємницю «Николаевского Ванька»
Віталій Кім майже розкрив таємницю «Николаевского Ванька»
В ефірі телеканалу «1+1» голова Миколаївської обласної військової адміністрації розповів, що раніше писав для популярного телеграм-каналу, а останнім часом лише тісно співпрацює з його авторами.

В ефірі проєкту «Хоробрі серця» телеканалу «1+1» на запитання ведучої Валентини Хамайко про причетність до телеграм-каналу «Николаевский Ванек» голова Миколаївської ОВА  Віталій Кім заявив, що особисто знайомий з людиною, яка веде цей канал, проте імені на назвав.

Кім заперечив, що є адміністратором популярного ресурсу, який повідомляє про пересування ворожих повітряних цілей над Україною, зокрема у південних регіонах, проте повідомив, що тісно співпрацює з цим каналом.  «Учора ми до третьої ночі моніторили небо, передавали інформацію, але я туди не пишу. Ми просто співпрацюємо. Адміністратор цього телеграм-каналу — це незалежна людина зі своїми думками», — сказав очільник Миколаївської ОВА.

Віталій Кім дав зрозуміти, що на початку війни сам писав повідомлення в стрічку «Николаевского Ванька». Але зараз «уже не можу писати, тому, звісно, читаю і взаємодію з ним». На думку чиновника, канал дуже змінився, але «залишилося одне — той самий режим роботи залишився таким, яким був у перші 8 місяців».

Сьогодні канал має 2 млн 298 тис. підписників.

Читайте також:

Фото з фейсбук-сторінки Миколаївської ОДА

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY