Буданов розповів, що станеться з Росією, коли помре Путін (ВІДЕО)

Буданов розповів, що станеться з Росією, коли помре Путін (ВІДЕО)

28 Березня 2024
9849
28 Березня 2024
16:06

Буданов розповів, що станеться з Росією, коли помре Путін (ВІДЕО)

9849
За словами очільника ГУР, російське суспільство настільки просякнуте ненавистю до «колективного Заходу» й України, що це впливатиме на всі рішення в країні навіть після завершення війни.
Буданов розповів, що станеться з Росією, коли помре Путін (ВІДЕО)
Буданов розповів, що станеться з Росією, коли помре Путін (ВІДЕО)

Навіть якщо російський диктатор Володимир Путін завтра помре, швидких змін у Росії не станеться. Такий прогноз зробив очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час «Kyiv Stratcom Forum 2024», відповідаючи на запитання, що зміниться для України в разі раптової смерті хазяїна Кремля. 

«Швидко точно нічого не зміниться. Одразу вам скажу. У разі різких змін в Російській Федерації не може різко змінитися ставлення її громадян до світу, їхнє світосприйняття», — сказав Буданов.

Кирило Буданов на Kyiv Stratcom Forum 2024. Відео Інги Вишневської

За його словами, Росія стала жертвою своєї ж пропаганди. І це непублічно визнають навіть у керівництві країни-агресорки. 

«Вони самі кажуть, що максимально переоцінили свою армію, розкачали міф про її могутність і повірили в нього, і водночас максимально недооцінили свою економіку. А в результаті вийшло, кажуть вони, що армія в них не дуже, а економіка, в принципі, дуже навіть нічого. І це правда», — пояснив очільник ГУР.

Російське суспільство, каже він, «прокачане на ненависть до “колективного Заходу” і на ненависть до України». І навіть якщо зараз з'явиться людина, яка накаже припинити агресію і вона дійсно припиниться,  ця ненависть ще багато років буде досить серйозно впливати на всі подальші рішення. Оскільки всі в Росії будуть виходити з позиції того, що ми, перш за все, вороги. 

«І, до речі, в нас буде те саме. Ну, уявімо, що зараз усе зупинили, Росія вибачилась — і що? Хто їм повірить? Навіть через рік. Точно не я. Це незворотні процеси, які вже перетнули лінію неповернення. Для цього потрібні роки, роки і роки», — резюмував Кирило Буданов. 

Читайте також: 

Фото: Владислав Мосійчук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9849
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду