detector.media
Ольга Чорна
«Детектор медіа»
28.03.2024 16:06
Буданов розповів, що станеться з Росією, коли помре Путін (ВІДЕО)
Буданов розповів, що станеться з Росією, коли помре Путін (ВІДЕО)
За словами очільника ГУР, російське суспільство настільки просякнуте ненавистю до «колективного Заходу» й України, що це впливатиме на всі рішення в країні навіть після завершення війни.

Навіть якщо російський диктатор Володимир Путін завтра помре, швидких змін у Росії не станеться. Такий прогноз зробив очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов під час «Kyiv Stratcom Forum 2024», відповідаючи на запитання, що зміниться для України в разі раптової смерті хазяїна Кремля. 

«Швидко точно нічого не зміниться. Одразу вам скажу. У разі різких змін в Російській Федерації не може різко змінитися ставлення її громадян до світу, їхнє світосприйняття», — сказав Буданов.

Кирило Буданов на Kyiv Stratcom Forum 2024. Відео Інги Вишневської

За його словами, Росія стала жертвою своєї ж пропаганди. І це непублічно визнають навіть у керівництві країни-агресорки. 

«Вони самі кажуть, що максимально переоцінили свою армію, розкачали міф про її могутність і повірили в нього, і водночас максимально недооцінили свою економіку. А в результаті вийшло, кажуть вони, що армія в них не дуже, а економіка, в принципі, дуже навіть нічого. І це правда», — пояснив очільник ГУР.

Російське суспільство, каже він, «прокачане на ненависть до “колективного Заходу” і на ненависть до України». І навіть якщо зараз з'явиться людина, яка накаже припинити агресію і вона дійсно припиниться,  ця ненависть ще багато років буде досить серйозно впливати на всі подальші рішення. Оскільки всі в Росії будуть виходити з позиції того, що ми, перш за все, вороги. 

«І, до речі, в нас буде те саме. Ну, уявімо, що зараз усе зупинили, Росія вибачилась — і що? Хто їм повірить? Навіть через рік. Точно не я. Це незворотні процеси, які вже перетнули лінію неповернення. Для цього потрібні роки, роки і роки», — резюмував Кирило Буданов. 

Читайте також: 

Фото: Владислав Мосійчук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY