Помер засновник та керівник комунікаційної агенції Postmen Ярослав Ведмідь

Помер засновник та керівник комунікаційної агенції Postmen Ярослав Ведмідь

12 Лютого 2024
4405
12 Лютого 2024
11:42

Помер засновник та керівник комунікаційної агенції Postmen Ярослав Ведмідь

4405
Друзі та колеги називають Ярослава комунікатором, який знав, як об'єднати людей, і візіонером, чий вплив виходив далеко за межі найближчого оточення.
Помер засновник та керівник комунікаційної агенції Postmen Ярослав Ведмідь
Помер засновник та керівник комунікаційної агенції Postmen Ярослав Ведмідь

У суботу, 10 лютого, не стало засновника і керівника цифрової агенції Postmen Ярослава Ведмедя. Про це у фейсбуку повідомила його дружина Олена, а також підтвердили «Детектору медіа» колеги Ярослава.

«Мій коханий чоловік назавжди. Я буду любити тебе безкінечно. Ти жив так, наче прожив три життя. Я завжди буду розмовляти далі з тобою. Наша розмова, яка почалась майже 18 років тому, не завершена. Я буду чекати на нашу зустріч», — написала Олена Ведмідь.

Для багатьох колег Ярослава Ведмедя його смерть стала неочікуваним ударом. Вони згадують його як надзвичайно життєлюбну, енергійну, креативну та віддану справі людину. 

«Людина-комета, така яскрава… Ярик, ти нікого не залишав байдужим. Навколо тебе все вирувало і кипіло. Фонтан ідей та енергії. Нестримний, невтомний, безстрашний. Інтелектуал з гарячим серцем і бистрими ногами. Організатор і креатор. Підприємець і благодійник. Активіст і фахівець. Естет і поціновувач слова. Спортсмен і сімʼянин. Ідеаліст і прагматик в одному флаконі. От хто жив на повну… Ми не завжди годилися між собою, але, здавалося, завжди поважали одне одного. Ти не міг не викликати захоплення і симпатії, попри все. Дякую за співпрацю, за спілкування, за допомогу. За високу професійну планку. За новації. За відеорозмови з цікавими людьми. За виставку про Лесю Українку. За все», — написала у фейсбуку фахівчиня зі стратегічних комунікацій та піару, медіатренерка Ярина Ключковська.

Ярослав Ведмідь та Ярина Ключковська

Українська медіаекспертка, співзасновниця Zagoriy Foundation Катерина Загорій також висловилася з приводу смерті засновника Postmen: «Ти був променем руху в нашому житті, комунікатором, який знав, як об'єднати людей, і візіонером, чий вплив виходив далеко за межі найближчого оточення. Як комунікаційник, ти володів рідкісним даром чітко і переконливо формулювати складні ідеї. Чи то через проєкти, чи то через тексти, чи то через міжособистісну взаємодію, ти мав дивовижну здатність надихати, навчати та мобілізувати інших на позитивні зміни. Твої слова знаходили відгук у багатьох людей, запалюючи в серцях вогонь активності. Ярік, ти залишив по собі світ, який став незмірно багатшим завдяки твоїй присутності — світ, який назавжди змінився завдяки твоєму невтомному характеру. В нас було стільки планів та ідей…».

Дружина Ярослава повідомила, що прощання з ним відбудеться 13 лютого о 10:00 у Михайлівському Золотоверхому соборі. «Він був би радий, якби ви прийшли попрощатись», — додала Олена.

Читайте також: 

Фото: фейсбук Ярослава Ведмедя та Ярини Ключковської

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4405
Читайте також
09.01.2024 14:10
Роман Мельник
«Детектор медіа»
1 857
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду