Помер одеський актор і сценарист Євген Хаїт

Помер одеський актор і сценарист Євген Хаїт

22 Січня 2024
6919

Помер одеський актор і сценарист Євген Хаїт

6919
Євген Хаїт був був актором та художнім керівником «Джентльмен-шоу», а також сценаристом телешоу «Голі та смішні».
Помер одеський актор і сценарист Євген Хаїт
Помер одеський актор і сценарист Євген Хаїт

У неділю, 21 січня, стало відомо про смерть актора, драматурга та сценариста шоу «Голі та смішні» Євгена Хаїта. Про це повідомили родичі на сторінці Хаїта в інстаграмі.

«Сьогодні не стало Жені. Блискавично. Незбагненно. Нескінченно боляче. Усі, хто був хоч трохи знайомий із Женею, знають, що він дуже тонкий, чуйний, турботливий, добрий — до своїх. Був», — повідомили в дописі.

Повідомляється, що помер актор через зупинку серця.

Прощання з Хаїтом відбудеться у фоє Одеської кіностудії 23 січня з 12 до 14 години. Поховають його на Таїровському цвинтарі в Одесі.

Євген Хаїт був учасником команди КВК Одеського університету, з 1991 по 1999 рік був актором та художнім керівником «Джентльмен-шоу». Також він був сценаристом телешоу «Голі та смішні», яке виходило на каналі  ICTV. Його батько — сатирик Валерій Хаїт, який у 1960-х роках був капітаном одеської команди КВК.

«Пішов із життя наш друг, письменник-сатирик, драматург, поет, блогер, продюсер, людина, з якою ми дружили і працювали з 1986 року, Женя Хаїт. Серце зупинилося, хоча його серце ніколи не скаржилося. І запанувала пустота. Пишу і не до кінця розумію, що сталося», —  написав одеський гуморист, багаторічний ведучий «Джентльмен-шоу», а нині керівник фракції «Слуга народу» в Одеській міській раді Олег Філімонов.

Євген Хаїт у «Джентльмен-шоу» / фото з соцмереж

«Женька, молодчина, дуже тонка і талановита людина. Чудові вірші, прекрасні й глибокі есе на інстаграмі. Майстер формулювань і наш беззмінний комерційний директор ще з часів наших післяКВНівських гастролей. Як він любив життя! Він співав з ансамблем дівчат. Він проводив кастинг для “Голих та смішних” і мав славу знавця жіночої краси», — додав Філімонов.

Головне фото: Євген Хаїт / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6919
Читайте також
09.04.2024 17:34
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
54 575
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду