DTF Magazine, «Артхаус Трафік» та German Films запустили подкаст «Нове німецьке кіно»

DTF Magazine, «Артхаус Трафік» та German Films запустили подкаст «Нове німецьке кіно»

27 Грудня 2023
458
27 Грудня 2023
15:37

DTF Magazine, «Артхаус Трафік» та German Films запустили подкаст «Нове німецьке кіно»

458
Епізоди подкасту виходитимуть раз на місяць і знайомитимуть українську аудиторію із зірками та явищами німецького кінематографу.
DTF Magazine, «Артхаус Трафік» та German Films запустили подкаст «Нове німецьке кіно»
DTF Magazine, «Артхаус Трафік» та German Films запустили подкаст «Нове німецьке кіно»

Видання DTF Magazine, кінокомпанія «Артхаус Трафік» та організація German Films, яка просуває німецький кінематограф у світі, запустили подкаст «Нове німецьке кіно», про що повідомили «Детектор медіа» пресрелізом.

Перший епізод подкасту присвячено Сандрі Гюллер, яку назвали найкращою європейською акторкою 2023 року за версією Європейської кіноакадемії. Кінозірка також отримала номінацію на премію «Золотий глобус».

Ведучий подкасту — кінокритик Юрій Самусенко — поспілкувався з акторкою про її досвід, а також загалом про участь німецьких акторів у світовому кінематографі.

Сандра Гюллер знялась у трилері «Анатомія падіння» Жюстін Тріє, прокат якого триває в деяких українських кінотеатрах. Стрічку про відому письменницю, яку підозрюють у вбивстві її чоловіка, відзначили «Золотою пальмовою гілкою» на цьогорічному кінофестивалі в Каннах.

Як повідомила компанія «Артхаус Трафік», у лютому 2024 року на великі екрани в Україні вийде володар Ґран-прі Каннського кінофестивалю, що потрапив у три оскарівські шортлісти, — «Зона інтересу» Джонатана Ґлейзера від студії А24, де Гюллер також виконує головну жіночу роль.

У «Зоні інтересу» йдеться про родину коменданта концтабору «Аушвіц», яка будує затишне сімейне гніздечко просто за стіною страшної фабрики смерті.

Творці подкасту «Нове німецьке кіно» планують випускати щомісяця по одному епізоду і сподіваються ближче познайомити українську аудиторію з видатними постатями та явищами німецького кінематографу.

Епізоди подкасту виходитимуть на платформах SoundCloudApple PodcastsSpotify, а згодом і на Google Podcasts та будуть зібрані на окремій сторінці подкасту на сайті медіа DTF Magazine.

Як ми писали раніше, піарниця, комунікаційниця та авторка телеграм-каналу про українські бренди Наталі Чуловська запустила авторський подкаст «Менторка укр брендів».

18 грудня на Суспільному стартував другий сезон подкасту журналістки й ведучої Людмили Тягнирядно «Вільні». 

Онлайн-медіа «Свідомі» запустило подкаст «Пізнай Qirim», який стане ґрунтовним продовженням дослідження питань Криму та кримських татар, яким медіа займається вже понад п’ять років. 

Цього року у другому сезоні всеукраїнського конкурсу «КрутеЗНО» взяли участь 193 літературних подкасти. За підсумками торішнього та нинішнього сезонів аудіоколекція «КрутеЗНО» налічує понад 300 аудіо про твори та біографії українських письменників. Їх можна безкоштовно прослухати в мобільному застосунку LitCom.

Фото надала компанія «Артхаус Трафік»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
458
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду