«Армія FM» оновила свій слоган, роботу служби інформації та музичний плейліст

«Армія FM» оновила свій слоган, роботу служби інформації та музичний плейліст

6 Грудня 2023
1044
6 Грудня 2023
14:59

«Армія FM» оновила свій слоган, роботу служби інформації та музичний плейліст

1044
Для роботи в новинах радіостанції все ще шукають журналістів.
«Армія FM» оновила свій слоган, роботу служби інформації та музичний плейліст
«Армія FM» оновила свій слоган, роботу служби інформації та музичний плейліст

«Армія FM» оновила свій слоган. Тепер він звучить так: «“Армія FM” — радіо сильних, радіо вільних!». Крім цього, на радіостанції оновили роботу служби інформації і музичний плейліст. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив програмний директор медіа Михайло Безпалько і підтвердив у коментарі «Детектору медіа».

«Сьогодні, 6 грудня 2023, у день Святого Миколая та Збройних Сил України, зазвучало оновлене “Армія FM”. Ми трохи допомогли Миколаю.

На “Армія FM”: оновлена музика, яка додає сил боротись із російськими окупантами, оперативні новини та історії українців, які боряться за Україну! А ще ми оновили всю ефірну обшивку і слоган», — написав менеджер радіостанції.

У коментарі нашій редакції Михайло Безпалько розповів, що оновлювати новинну службу радіостанції почали кілька місяців тому.

«Останні місяці два-три у нас триває процес оновлення редакції новин, і цей процес ще не завершено, — сказав програмний директор “Армія FM”. — Ми продовжуємо шукати журналістів, це можуть бути і військовослужбовці, і цивільні, бо у нас є можливість залучати і цивільних.

Наразі в ефірі “Армія FM” є випуски новин щогодини з 7-ї ранку до 21-ї в будні. Й у вихідні випуски новин — щогодини з 9:00 до 17:00. Крім цього, у будні зранку і ввечері у нас є ще короткі випуски новин, які виходять на 30-ій хвилині кожної години.

У новинах ми подаємо інформацію як з фронту, так і про події суспільно-політичного життя країни, робимо і репортажі. І ще одна новина: службу інформації у нас очолила Катерина Даценко. Раніше вона працювала на “Армія FM” ведучою новин. Катерина є наразі цивільною, але думає про те, щоби, можливо, долучитися до лав ЗСУ».

Що ж до музики, яка лунає в ефірі радіостанції, то на «Армія FM» можна почути переважно українську музику останніх 30 років.

«Надзвичайно велику увагу ми приділяємо музиці воєнного часу. Ми прагнемо, щоб музика в ефірі “Армія FM” надихала на боротьбу», — сказав Безпалько.

Як писав «Детектор медіа», у червні цього року «Армія FM» отримала дозвіл на мовлення в Херсоні. У січні 2023-го стало відомо, що в Донецькій області встановили додатковий передавач, що забезпечує трансляцію радіо «Армія FM». Його сигналом охоплені Бахмут, Соледар, Торецьк і Часів Яр.

У березні 2022 року радіостанція Міністерства оборони України «Армія FM» стала доступною у будь-якому куточку України через супутник.

Фото: фейсбук-сторінка Михайла Безпалька

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1044
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду