detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
06.12.2023 14:59
«Армія FM» оновила свій слоган, роботу служби інформації та музичний плейліст
«Армія FM» оновила свій слоган, роботу служби інформації та музичний плейліст
Для роботи в новинах радіостанції все ще шукають журналістів.

«Армія FM» оновила свій слоган. Тепер він звучить так: «“Армія FM” — радіо сильних, радіо вільних!». Крім цього, на радіостанції оновили роботу служби інформації і музичний плейліст. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив програмний директор медіа Михайло Безпалько і підтвердив у коментарі «Детектору медіа».

«Сьогодні, 6 грудня 2023, у день Святого Миколая та Збройних Сил України, зазвучало оновлене “Армія FM”. Ми трохи допомогли Миколаю.

На “Армія FM”: оновлена музика, яка додає сил боротись із російськими окупантами, оперативні новини та історії українців, які боряться за Україну! А ще ми оновили всю ефірну обшивку і слоган», — написав менеджер радіостанції.

У коментарі нашій редакції Михайло Безпалько розповів, що оновлювати новинну службу радіостанції почали кілька місяців тому.

«Останні місяці два-три у нас триває процес оновлення редакції новин, і цей процес ще не завершено, — сказав програмний директор “Армія FM”. — Ми продовжуємо шукати журналістів, це можуть бути і військовослужбовці, і цивільні, бо у нас є можливість залучати і цивільних.

Наразі в ефірі “Армія FM” є випуски новин щогодини з 7-ї ранку до 21-ї в будні. Й у вихідні випуски новин — щогодини з 9:00 до 17:00. Крім цього, у будні зранку і ввечері у нас є ще короткі випуски новин, які виходять на 30-ій хвилині кожної години.

У новинах ми подаємо інформацію як з фронту, так і про події суспільно-політичного життя країни, робимо і репортажі. І ще одна новина: службу інформації у нас очолила Катерина Даценко. Раніше вона працювала на “Армія FM” ведучою новин. Катерина є наразі цивільною, але думає про те, щоби, можливо, долучитися до лав ЗСУ».

Що ж до музики, яка лунає в ефірі радіостанції, то на «Армія FM» можна почути переважно українську музику останніх 30 років.

«Надзвичайно велику увагу ми приділяємо музиці воєнного часу. Ми прагнемо, щоб музика в ефірі “Армія FM” надихала на боротьбу», — сказав Безпалько.

Як писав «Детектор медіа», у червні цього року «Армія FM» отримала дозвіл на мовлення в Херсоні. У січні 2023-го стало відомо, що в Донецькій області встановили додатковий передавач, що забезпечує трансляцію радіо «Армія FM». Його сигналом охоплені Бахмут, Соледар, Торецьк і Часів Яр.

У березні 2022 року радіостанція Міністерства оборони України «Армія FM» стала доступною у будь-якому куточку України через супутник.

Фото: фейсбук-сторінка Михайла Безпалька

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY