Дохизувався: київські правоохоронці вилучили у Віктора Павліка спецперепустку на проїзд

Дохизувався: київські правоохоронці вилучили у Віктора Павліка спецперепустку на проїзд

17 Травня 2023
2151
17 Травня 2023
17:06

Дохизувався: київські правоохоронці вилучили у Віктора Павліка спецперепустку на проїзд

2151
До скандалу причетна дружина співака, яка виклала в соцмережі відеозйомку їхньої поїздки Південним мостом, де їздити без спецперепустки заборонено.
Дохизувався: київські правоохоронці вилучили у Віктора Павліка спецперепустку на проїзд
Дохизувався: київські правоохоронці вилучили у Віктора Павліка спецперепустку на проїзд

Сьогодні, 17 травня, у київській поліції поінформували, що «вилучили у артиста спецперепустку на проїзд». Правоохоронці не називають імені артиста, але завдяки соцмережам зрозуміло, що йдеться про Віктора Павліка.

«Співак хизувався документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці. Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину.

За цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку», — повідомляють у столичній поліції.

Відео, про яке згадують правоохоронці, зняла і виклала в інстаграм дружина-блогерка Віктора Павліка Катерина Репяхова. На відео можна побачити, як Павлік кермує машиною під час поїздки мостом і тримає в руці спецперепустку на проїзд.

«Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх, а тільки мій чоловік мені дарує такі подарунки романтичні», — коментує за кадром Репяхова, сидячи на пасажирському місці.

Користувачі соцмереж не оцінили це вихваляння блогерки. У багатьох виникло питання: на якій підставі Павлік та його дружина отримали спецперепустку? Адже відомо, що рух цим мостом дозволений лише екстреним та аварійним службам, громадському транспорту, транзитному вантажному транспорту, а також власникам авто зі спеціальними перепустками. 

Пізніше Катерина схаменулася і в сториз перепросила за свій вчинок, назвавши його помилкою і недоречним жартом, пише Tabloid. 

Крім цього, на захист дружини став Павлік, який у соцмережах пояснив, що саме мала на увазі Катерина, коли говорила про «романтичний подарунок».

Вилучивши у Віктора Павліка спецперепустку, поліцейські нагадали йому про заборону будь-якої зйомки об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

Фото: Natalka Borysovska / фейсбук; Tabloid

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2151
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
316 дн. тому
Те що вилучили перепуску це добре, але не закрите питання хто цьому йолопу її дав, і за що?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду