detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
17.05.2023 17:06
Дохизувався: київські правоохоронці вилучили у Віктора Павліка спецперепустку на проїзд
Дохизувався: київські правоохоронці вилучили у Віктора Павліка спецперепустку на проїзд
До скандалу причетна дружина співака, яка виклала в соцмережі відеозйомку їхньої поїздки Південним мостом, де їздити без спецперепустки заборонено.

Сьогодні, 17 травня, у київській поліції поінформували, що «вилучили у артиста спецперепустку на проїзд». Правоохоронці не називають імені артиста, але завдяки соцмережам зрозуміло, що йдеться про Віктора Павліка.

«Співак хизувався документом у соціальній мережі, проїжджаючи один із мостів столиці. Під час монітору мережі Інтернет та засобів масової інформації правоохоронці поліції Києва виявили відео, на якому відомий український співак їде з жінкою в автомобілі по Південному мосту та демонструє спецперепустку на проїзд у комендантську годину.

За цим фактом відомості про подію були внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції. Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці поспілкувалися з власником автомобіля та жінкою і вилучили спецперепустку», — повідомляють у столичній поліції.

Відео, про яке згадують правоохоронці, зняла і виклала в інстаграм дружина-блогерка Віктора Павліка Катерина Репяхова. На відео можна побачити, як Павлік кермує машиною під час поїздки мостом і тримає в руці спецперепустку на проїзд.

«Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх, а тільки мій чоловік мені дарує такі подарунки романтичні», — коментує за кадром Репяхова, сидячи на пасажирському місці.

Користувачі соцмереж не оцінили це вихваляння блогерки. У багатьох виникло питання: на якій підставі Павлік та його дружина отримали спецперепустку? Адже відомо, що рух цим мостом дозволений лише екстреним та аварійним службам, громадському транспорту, транзитному вантажному транспорту, а також власникам авто зі спеціальними перепустками. 

Пізніше Катерина схаменулася і в сториз перепросила за свій вчинок, назвавши його помилкою і недоречним жартом, пише Tabloid. 

Крім цього, на захист дружини став Павлік, який у соцмережах пояснив, що саме мала на увазі Катерина, коли говорила про «романтичний подарунок».

Вилучивши у Віктора Павліка спецперепустку, поліцейські нагадали йому про заборону будь-якої зйомки об'єктів стратегічного значення у період воєнного стану.

Фото: Natalka Borysovska / фейсбук; Tabloid

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY