21 травня — церемонія нагородження лауреата Премії імені Георгія Ґонґадзе

21 травня — церемонія нагородження лауреата Премії імені Георгія Ґонґадзе

16 Травня 2023
1252
16 Травня 2023
10:35

21 травня — церемонія нагородження лауреата Премії імені Георгія Ґонґадзе

1252
У списку фіналістів — Андрій Дубчак, Богдан Логвиненко та Сергій Сидоренко.
21 травня — церемонія нагородження лауреата Премії імені Георгія Ґонґадзе
21 травня — церемонія нагородження лауреата Премії імені Георгія Ґонґадзе

21 травня о 17:00 відбудеться церемонія нагородження лауреата Премії імені Георгія Ґонґадзе. Як повідомляють організатори, ім’я переможця стане відомим під час онлайн-трансляції церемонії на фейсбук-сторінках Премії та партнерів.

Лауреат отримує статуетку та грошову винагороду в розмірі 100 тис. грн.

Нагадаємо, у квітні оголосили список фіналістів Премії Ґонґадзе. До нього ввійшли:

Андрій Дубчак — фотограф, воєнний кореспондент, засновник інтерактивного проєкту DonbasFrontliner;
Богдан Логвиненко — письменник, журналіст, ведучий, інтерв’юєр, фотограф, засновник проєкту Ukraїner;
Сергій Сидоренко — журналіст, співзасновник та редактор видання «Європейська правда».

Лауреата Премії Ґонґадзе визначає Капітула, до складу якої ввійшли українські журналісти, медіаменеджери та інтелектуали.

Ведучими події традиційно стануть Юрій Макаров та Ольга Сніцарчук. Серед гостей події — керівник мовлення «Голосу Америки» у Східній Європі Мирослава Ґонґадзе і лауреатка Премії Ґонґадзе-2021, телеведуча Мирослава Барчук. Спеціальним учасником події стане гурт «Крихітка».

Онлайн-трансляція триватиме на фейсбук-сторінках Премії Ґонґадзе, PEN Ukraine, Асоціації випускників Києво-Могилянської бізнес-школи, Kyiv-Mohyla Business School [kmbs], «Української правди» і «Детектора медіа».

Премія імені Георгія Ґонґадзе була заснована 2019 року Українським ПЕН у партнерстві з Києво-Могилянською бізнес-школою, powered kmbs Alumni platform та виданням «Українська правда». Лауреатами Премії в попередні роки стали Вахтанґ Кіпіані (2019), Павло Казарін (2020), Мирослава Барчук (2021), Мстислав Чернов і Євген Малолєтка (2022).

Нагадаємо, що Премія імені Георгія Ґонґадзе вручається завдяки підтримці меценатів. Ними можуть стати винятково випускники Києво-Могилянської бізнес-школи. Їх об’єднує спільний досвід навчання і прагнення провадити системні зміни в Україні.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що Премія імені Георгія Ґонґадзе та Український PEN створили Платформу «Реквієм», яка присвячена пам’яті журналістів, загиблих унаслідок повномасштабної війни Росії проти України.

Фото: Премія імені Георгія Ґонґадзе / фейсбук

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1252
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду