Премію імені Георгія Ґонґадзе отримав Вахтанг Кіпіані

Премію імені Георгія Ґонґадзе отримав Вахтанг Кіпіані

21 Травня 2019
1855

Премію імені Георгія Ґонґадзе отримав Вахтанг Кіпіані

1855
Ім’я лауреата оголосили під час урочистої церемонії 21 травня.
Премію імені Георгія Ґонґадзе отримав Вахтанг Кіпіані
Премію імені Георгія Ґонґадзе отримав Вахтанг Кіпіані

Вахтанґ Кіпіані – журналіст, публіцист, історик. Головний редактор інтернет-видання «Історична правда» та однойменного тележурналу на каналі ZIK. Засновник Музею-архіву преси.

Номінанти на премію: Сергій Рахманін, Вахтанг Кіпіані, Тарас Прокопишин

Вручення журналістської премії імені Георгії Ґонґадзе цього року відбулося вперше. Премію започаткували Український ПЕН, Асоціація випускників Києво-Могилянської Бізнес-Школи та видання «Українська правда». Премія буде присуджуватися раз на рік 21 травня – у день народження Георгія Ґонґадзе.

Разом із Кіпіані до короткого списку номінантів увійшли головний виконавчий директор та один із засновників медіапроекту The Ukrainians Тарас Прокопишин та ерший заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня», автор програм «Апокриф» на «Радіо НВ» та «Гра у класику» на телеканалі ZIK Сергій Рахманін.

Претендувати на премію можуть лише журналісти, які працюють в Україні і які протягом останніх 5 років лишалися в професії. Сума винагороди для лауреата складає 3 тис. доларів.

Фото: Валентина Балабанова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1855
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду