11-12 лютого – третій Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

11-12 лютого – третій Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

27 Січня 2022
2118

11-12 лютого – третій Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

2118
Протягом двох днів журналісти, медіаексперти та підприємці говоритимуть про цінність правди, майбутнє журналістики та співпрацю медіа і бізнесу.
11-12 лютого – третій Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе
11-12 лютого – третій Медіадень Премії імені Георгія Ґонґадзе

11-12 лютого 2022 року Премія імені Георгія Ґонґадзе проведе третій Медіадень – конференцію про виклики і тенденції в медіапросторі за участі журналістів, редакторів та спільноти відповідального бізнесу.

Тема цьогорічної конференції – «Як медіа впливають на наше майбутнє?». Протягом двох днів журналісти, медіаексперти та підприємці говоритимуть про цінність правди, майбутнє журналістики та співпрацю медіа і бізнесу.

Прямі трансляції – на Facebook-сторінках Премії Ґонґадзе, PEN Ukraine, Kyiv-Mohyla Business School, Асоціація випускників Києво-Могилянської Бізнес-Школи, Українська правда, Lviv Media Forum, Детектор медіа.

Програма Медіадня

11 лютого 19:00-20:30

Дискусія «Медіа та бізнес: Про збереження незалежності і можливість співпраці». Спікери: Дмитро Бондаренко, Андрій Боборикін, Соня Кошкіна. Модерує Вадим Карп'як.

12 лютого 14:00-15:00

Публічне інтерв'ю «В боротьбі за увагу: Про допустимі й недопустимі компроміси в медіа» Віталій Портников в розмові з Мирославою Барчук.

12 лютого 15:30-16:30

Онлайн-лекція «Про цінність правди в часи наративних війн» Спікерка: Андреа Халупа – американська журналістка, письменниця і сценаристка. Авторка книги «Orwell and the Refugees» і сценарію фільму «Ціна правди». Лекція англійською мовою із синхронним перекладом та можливістю поставити запитання.

12 лютого 17:00-18:30

Дискусія «Право на факти: Якою буде журналістика майбутнього?» Спікери: Любов Цибульська, Зураб Аласанія, Тарас Лютий. Модерує Лариса Денисенко.

Організатор: Премія імені Георгія Ґонґадзе – відзнака для журналістів, заснована PEN Ukraine у партнерстві з Києво-Могилянською Бізнес-Школою, powered KMBS alumni platform та виданням Українська правда.

За підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Організаційний партнер – Lviv Media Forum. Медіапартнер – Детектор медіа. Премія імені Георгія Ґонґадзе покликана підтримати тих журналістів, які не бояться викликів, здатні знаходити інноваційні способи донесення інформації, сприяють впровадженню ліберальних реформ в Україні, відкривають нові можливості для цілого медіасередовища, спроможні створювати сталість у тому, що роблять, лишаються вірні професійним принципам і цінностям.

Премія імені Георгія Ґонґадзе присуджується раз на рік 21 травня – у день народження Георгія Ґонґадзе. Лауреатами Премії були Мирослава Барчук (2021), Павло Казарін (2020), Вахтанґ Кіпіані (2019).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2118
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду